Hos frissan med Liam!

image

Efter att jag har misshandlat  Liams hår så kändes det inte mer än rätt att Anna på pure ambition fick klippa igenom det inför julen.

image

Finns det något skönare än en skalpmassage? Det är alltid så skönt när någon annan tvättar håret åt en.

image

Så då var det färdig klippt! Liam blev riktigt nöjd med slut resultatet.
Nu ska vi hem till dom två andra grabbarna och förbereda för festen ikväll!

image

Man måste ju hinna med alla vardags bestyr som middag, läxa och nattning innan alla gästerna kommer, så nu måste jag lägga på ett kol, vi syns snart kram L

 1. Gitte skriver:

  Jag sitter nu på onsdagkvällen och titta på ert program från i tisdags för andra gången på play för det var störningar igår på min tv, och ikväll skrattar jag hjärtligt för ikväll ser jag ju vad jag missade i köksregionen, alltså jag älskar er, du och Niklas, ni är ju drömparet, jag vill också ha det så….(är singel sedan två år) och Pernilla är så jäkla härlig och spontan och underbar och Edward var ju en person i sig 🙂 härlig man. Jag har inte tittat på ert program innan för det har varit något annat program som har kolliderat men häromdagen så hade jag ”Fest hos Bagge”-race när jag hade tagit en dag ledigt och jag skrattade mycket åt alla program och jag var förvånad över att man fick reda på så mycket om alla era gäster.. mycket positivt! Och det där med kommentarerna om er alkoholkonsumtion, skit i det, som någon nämnde, alla våldsprogram som visas då? Det är väl mycket värre? Jag ser fram emot nästa program, kanonprogram helt enkelt! Ni är underbara!

 2. Maria skriver:

  Ja, vad säger man. Det finns ju en avstängningsknapp!
  Skitbra program, inte som allt annat mainstream.

  1. Monica skriver:

   Håller med dig Maria. Jag ser aldrig på program som jag inte gillar. Skulle väl aldrig komma på idén att se ett program jag inte gillar för att sedan skriva och klaga. Nej, då väljer jag avstängningsknappen och det tar ingen energi.

  1. Ojdå, jag tror att jag blev lite missuppfattad. Självklart så stänger jag av eller byter kanal om det är ett program jag inte tycker om. Nu är det ju så att jag verkligen tycker att programmet är bra och det skrev jag både i början och i slutet av inlägget (synd att ni inte såg det, Maria och Monica). Det jag bara ville framföra var ju att det kanske kunde varit lite mindre alkohol i programmet. Själva program ideén är jättebra och Laila och Niclas är underbara värdar i programmet så det var ju inte det mitt inlägg handlade om. Synd att mitt inlägg blev mottaget på så fel sätt. Jag backar…..

 3. Hej! Tycker ni har ett jättebra program och ni bjuder verkligen på er själva. Dock har jag bara en sak jag vill ta upp. Det finns så många som har problem med spriten och jag tycker faktiskt det skålas hejdlöst mycket och nu ikväll så var det till och med alkohol i glassen. Kan ni inte tona ner det lite och visa att man kan ha skoj utan en massa alkohol…. Jag vill inte låta tråkig men det är tyvärr ett stort problem och många som är drabbade. Det verkar ju som att man måste skåla hela tiden med champagne och vin, öl, snaps etc. Kanske kan ni visa att man kan köra med ex. alkoholfri cider och ändå ha lika roligt, Återigen så vill jag ändå säga att programmet är jätteroligt att se ändå. 🙂

  1. Jag håller med dig Elisabeth . Tycker också att det var för mycket sprit ikväll med tanke på alla människor med alkoholproblem och det finns massvis med barn i vårt avlånga land som vistas i dessa miljöer och lider enormt mycket och skäms och vill inte ta hem kompisar. Men programmet är trevligt och musiken var bra ikväll och jag tycker det var bra att han som sjöng och spelade berättade att han lagt av med spriten eftersom det blev för mycket .

  1. Monica skriver:

   Visst finns det många som har alkoholproblem men dessa problem har inte uppstått p g a detta program. Inte heller tror jag att någon som ser programmet lockas till att börja med alkohol, ej heller till överkonsumtion av alkohol. Med den inställning du har så undrar jag, hur resonerar du när det sänds program med grovt våld ond bråd död? Detta matas vi med flera gånger dagligen genom att titta på nyhetsprogrammen eller t ex Efterlyst. Jag tror inte att någon frisk människa överhuvudtaget lockas till att mörda någon bara för att man ser våld på TV. Värt att notera är att Lailas program sänds först kl 21.00 och då har nog de flesta barn lagt sig. Nyhetsprogrammen sänds regelbundet i stort sett hela dygnet. Laila och Niclas är bara så bra. Ser redan fram emot nästa program.

 4. esterii skriver:

  Nej nu missade jag..

 5. O. skriver:

  hahaha, jag dör fan av skratt när jag ser ert program! Ni är för goa!
  Och Edward, vad mumlade han i slutet av talet egentligen? 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..