Välkommen på fest hos Bagge Wahlgren!

Ja då var det dax igen för Fest hos Bagge Wahlgren och ikväll så kommer Pernilla och Edvard.

image

Efter att ha spenderat 20 minuter med mig och Pernilla så säger Edvard – Men flickor vad oanständiga ni är! Eh…tack? Eller vad man nu svarar på det ha ha. Ikväll ska vi äta ett traditionellt brännvinsbord som det kallas, vilket jag aldrig gjort tidigare. Man skulle kunna säga att det är som ett litet julbord med olika maträtter på, och olika brännvins sorter som man ska smaka på. Jag kan säga att kotungan känns sådär att äta när man ser den!

image

Så ta på någon gammal trasa och kom hem till oss kl 2100 på 7 an
Kram L

 1. Hej!
  Kollade på ”avsnitt 5” med min svärmor & helt plötsligt km min kille in & sa att dom glasen vill jag ha & pekade på era snapsglas med bilar som fot, så jag undrar var man kan få tag i dom då han tar studenten om 39dagar & vet att han jätte gärna vill ha dom, hade varit super snällt för svar! Tack på förhand

  // Matilda

 2. Hej hopp!
  Hoppas att allt är bra med er.
  Min tjej har sett att ni har några ljus lyktor på eran vardagsrums vägg, som är tillverkat av u profiler.
  Har ni lust att dela med er vart dom finns att köpa eller få tag på.

  Med vänlig hälsning,
  Robert/Ninni

 3. Hej
  en fråga, men har förälskat mig i Nicklas o dina glas med en fot som bil. Vill bara ha sådana. Så var har fru Wahlgren bagge köpt dom ?

  1. Camilla skriver:

   Hej jag undrar om du fick nåt svar på din fråga? Med vänlig hälsning, Camilla

  1. Johan skriver:

   Hej!

   Jag skulle också vilja vet var glasen är köpta?

   Bästa hälsningar

   Johan

 4. Annika skriver:

  Ha,ha…jättekul program ikväll:-) Älskar ditt skratt,Laila!
  Kram<3

 5. Julia skriver:

  Bra ni sa till Pernilla att hon inte ska se det som ett nederlag att va singel. Jag förstår henne jag känner likadant. Varit skild i 4 år nu. Men jag gjorde också mitt bästa. Tummen upp för er alla 🙂
  Härligt program 🙂
  Allt känns så naturligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..