På väg till Gävle!

Då var man på väg till Gävle för att göra en föreläsning!

image

Jag föreläser ju om entreprenörskap och hur viktigt det är att våga tänka utanför ramarna och våga misslyckas för att kunna lyckas, vad är det värsta som kan hända? Alla som har lyckats  har en sak gemensamt och det är att dom alla även har misslyckats. Jag berättar om min egen resa hur dörrar öppnats och stängts och hur jag har tänkt när jag har startat alla mina företag. Och en sak som är säker är att
det är alltid lika kul att träffa nya människor som blir inspirerade och  kommer fram till en efteråt och berättar om sina drömmar och mål och att dom känner att dom vågar ta steget att satsa på det som dom drömt om att göra så länge.
Själv är jag sån att får jag en impuls att göra något eller prova på något nytt inom arbetslivet så kör jag, funkar det inte så funkar det inte, no big deal! För tänk så mycket jag hade missat om jag inte vågat! Rock by sweden smycken skulle tex inte ha funnits som nu finns i 100 butiker i Sverige och som sagt växer och är på väg ut i utlandet. Eller Idol, jag jobbade ju som manager och hade inte en tanke på att jobba med tv överhuvudtaget! Men helt plötsligt så öppnades den dörren med och visst var jag rädd att gå igenom den dörren eftersom jag vet som manager vad det innebär. Men som sagt att vara rädd och ge upp för rädslan för vad andra ska säga/skriva/tycka är inte min grej!

image

Nu ska jag äta upp min sushi kram på er/ L

 1. Julia skriver:

  Fy vad hemskt!!!
  Såg ni det om angorakanierna i Kina! Hoppas alla sluta köpa angora. Att det förbjuds helt!!!
  Googla på det.

 2. Hej Laila! Om man vill maila till dig, var mailar man då? Jag mailade en adress jag hade till linda men den studsade tillbaka.

  1. laila skriver:

   Se svar nedan! 🙂

 3. Amanda skriver:

  Du verkar ha en såååå bra och inspirerande inställning!! Skulle gärna sitta och lyssna på en av dina föreläsningar 🙂 hur bär man sig åt för att boka dig?? Går på ett Thoren business shool och där tar de in många föreläsare kring just entreprenörskap. 🙂 jag HOPPAS på svar 🙂 kram!!

 4. Cilla skriver:

  Helt rätt Laila.
  Och vem minns en fegis 😉
  Jag beundrar dig för ditt idoga arbete och att du även har så lätt till skratt.
  Önskar dig en bra dag. Kram

 5. Så rätt man lär mycket av sina misstag,Tack för ännu en härlig Tisdags-kväll med er,jag åt sushi och drack öl till ert härliga program,Kram till dig & dina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..