Backstage på Idol!

Igår var det sista fredagen innan den stora finalen i globen som går av stapeln nästa fredag, vilket ska bli väldigt spännande.
Igår kom syrran förbi med sin familj och hände med mig backstage.

image

Linda hittade en liten hatt som hon tyckte var lite rolig att pröva, klädsamt he he.

image

Clabbe och barnen satt och pratade med Anders, Clabbe och Anders är ju gamla barndomsvänner så dom har känt varandra sedan dom föddes faktiskt.

image

Lite piffning hos Catarina innan det är dax för livesändningen är ett nödvändigt ont!

image

Dagens outfit blev den här fina klänningen, som jag faktiskt inte kommer ihåg märket på men jag lovar att ta reda på det och återkomma med det senare idag när Gorjan ”min stylist” har klivit upp ur sängen he he!

image

Skorna är från savanna smycken Rock by sweden!

image

Söta zara hade precis landat från USA och var väldigt trött efter resan men samlade krafterna och gjorde bra ifrån sig på scenen.
Nu ska jag ta och åka till fältöversten för mchappyday dagen då jag ska vara på plats på McDonalds restaurangen för Ronald McDonald barnfonds räkning. Kom gärna dit och besök mig

image

kram L

 1. Gud vilken fin klänning du hade igår !! Jätteläcker !! Den passar dig verkligen !
  Det var så synd att Erik åkte ut !! Men förmodligen kommer han att få en lysande karriär i framtiden så vi kommer säkert att få se mycket av den killen. Man blir ju en aning chockad och likadant förra lördagen när Jens åkte ur ! Det var de två jag tyckte var bäst och hoppades få se i finalen i Globen. Men nu ville Svenska folket något annat så man får väl se vad som händer i Globen på lördag . Jag kommer att rösta på Kevin !!! Elin är jättesöt och verkar vara en rar tjej och hon sjunger också väldigt bra det märktes igår då hon stod still för en gångs skull men sen i andra låten brakade det loss igen med hennes springande, skrikande och juckande !!! Det är samma stil hela tiden och det tycker jag blir lite tjatigt i längden !! Hon kommer säkert att bli bra med tiden om hon får hjälp med sitt scenspråk. Det var roligt att få se och höra Sara igår. Jag har röstat på det skyltfönster som jag tycker bäst om sen får vi väl se vad andra tycker. Egentligen var ju alla väldigt fina på sitt sätt. Trevlig första advent till dig och din fina familj !!

 2. L skriver:

  Erik var helt klart bäst både igår kväll , & även som helhet. Elin är också skitbra . Det kommer gå bra för dessa i musiklivet , det är jag övertygad om

 3. Eva skriver:

  Rätt att Erik åkte tkr jag, visst sjöng jättebra men är ointressant, han saknar nåt…Kevin var bra igår, gjorde Home skitbra tkr jag..han har DET och är sig själv..kämpat o fått mkt skit men står ändå pall…kul om Kevin vinner, Elin får skivkontrakt ändå. Håller med övriga om Bard, pinsamt.

 4. N skriver:

  Jag tror klänningen kommer från & Other Stories 🙂 Superfin!

 5. Saknar svenska Idol, här i Skottland är det X factor som gäller…. Det är bra det med. Hälsningar från Skottland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..