Final skylttävling!

Nu är det äntligen bestämt vilka butiker som gått vidare till finalen i vår skyltningstävling för Rock by Sweden. Det var så kul att så många av våra butiker var med, men självklart är det ju fler butiker än de som var med i deltävlingarna som säljer våra produkter. Nu har ni sett på bloggen hur det kan se ut hos några av våra återförsäljare, men vill ni se vilka fler återförsäljare vi har och besöka dem och se hur de har det så hittar  ni dem på vår hemsida, klicka här så kommer ni dit.

 

Men nu, mina damer och herrar så kommer de tre finalisterna, nej FYRA finalister blev det faktiskt. Vi kunde inte bestämma oss och tillslut fick det bli fyra finalister. Men nu behöver vi er hjälp, vi vill ha hjälp från er att rösta fram vilken av dessa finalister som ska vinna. Rösta gör ni genom att skicka ett mail till följande adress: tavlingrockbysweden@gmail.com  Ni kan INTE rösta genom att skriva i kommentarsfäletet, dessa röster räknas inte. Vinnaren vinner ett besök av mig! Hurra! Då kommer jag och besöker butiken och ni som vill är ju då hjärtligt välkomna att komma dit då med. Jag kommer berätta sedan när jag och den vinnande butiken kommit överens om när detta sker.

Och här kommer finalisterna:

Finalist 1:

Smycka i Piteå

bild (21)

 

 

bild (24)

bild (23)

bild (20)

 

Finalist 2:

Smycka Avesta

bild 1
bild4 (1)
bild 2

 

Finalist 3:

Smycka Motala

 

2013-11-26 15.22.58

2013-11-26 15.22.46

2013-11-26 15.23.11

 

Finalist 4:

Cronerts Guld i Kristianstad

10

9

7

6

 

Så, då var alla presenterade. Må nu bästa butik vinna! 🙂

Tävlingen pågår till måndag morgon kl 10.00 Därefter räknar vi alla rösterna och presenterar vinnaren senare under dagen eller dagen efter.

Ha nu en underbar dag!

/Laila

 

 

 

  1. wanna skriver:

    Smycka i PITEÅ

  2. Ulrika skriver:

    Smycka i Motala! Julfint!

  3. Linda skriver:

    Jag röstar på Smycka i Piteå!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..