Ronald McDonald barnfond!

image

Då har jag och barnen varit på McDonald idag och ritat på lite Ronald McDonald hus i papper som man sedan bygger ihop efter att man är klar.

image

Så här ser dom ut när dom är klara!

image

Och självklart så hade jag på mig mina Ronald McDonald barnfonds armband för att visa att jag stödjer husen, som finns till för att skapa ett hem hemifrån under behandlings tiden då familjen måste vara på sjukhus.

image

Efter att ha ritat och byggt ihop några hus så blev det lite mat.  Och som en härlig avslutning så fick jag tillbaka mitt ryggskott…Jag antar att det hade saknat mig och kom på en blixt visit.

image

Så nu ligger jag här på golvet och gör mina övningar som jag har slarvat med!! Jag får skylla mig själv helt enkelt när jag är så korkad att jag inte fortsatte med övningarna efter att jag började känna mig bra i ryggen.
Kram L

 1. Lisa skriver:

  Var rädd om din rygg Laila, själv har till och från haft problem med ryggskott och för cirka fyra veckor sedan small de igen och trodde då att jag fick ryggskott igen men det visade sig vara ett rejält disckbråck. Smärtan som jag har upplevt under desss veckor har nästan varit outhärdliga, är fortfarande sängliggandes och är i behov av starka smärtstillande tablettet för att hantera smärtan. Om det inte blivit bättre om tre veckor väntar mest troligen operation. Hade jag tagit hand om min rygg bättre kanske jag hade kunnat undvika detta. Krya på dig och hoppas din rygg blir bättre snart!

 2. Susanne skriver:

  Hej! Jag har oxå problem med ryggskott, det gör så himla ont!!!! Jag har provat dina övningar och det hjälper! Men så skulle jag göra lite adventsfint igår och vips så blir det värre igen! Ha en riktigt fin första advent!

 3. Marie skriver:

  Har oxå varit på Mac donalds idag med delar av min familj och vi skänkte en slant så har två armband som jag nu har på mig. Bra det finns dessa hus. Då min systerson låg på sjukhus många ggr som barn fanns inte dessa hus så vet hur bra funktion de fyller för dessa familjer.

 4. Jenny skriver:

  Finns armbanden att köpa någonstans?? 🙂 De för Ronald McDonald alltså!

  1. Lovisa skriver:

   Kolla på din närmaste McDonalds! De har säkert armband kvar 🙂

 5. Anna skriver:

  Tack för att du besökte oss idag på McDonald’s Fältöversten 🙂 Trevligt att ha dig där!
  Hoppas ryggskottet snart blir bättre!
  Trevlig helg 🙂
  Anna från McDonald’s

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..