Hemma med Kit!

Idag är jag hemma med lilla Kit, han mår I stort sett bra ingen feber bara förkyld och alla vattkoppor har blivit till skorpor.

image

Nu ligger vi alla i bäddsoffan i Kits lekrum och tittar på toy Story som jag sett ganska många gånger vid det här laget.

image

Det blir en slappardag idag helt enkelt. Tänkte fråga er om ni har några lunch förslag för jag är helt tom i huvudet. Jag kommer inte på något som jag känner för att laga så alla förslag mottages tacksamt.

image

Brorsan är en riktig slöis han älskar att sova och när det nalkas något smarrigt så vet han hur han vilket trick han ska använda för att få en liten bit.

image

Vad sägs om surikat tricket?
Kram L

 1. esterii skriver:

  Inte ett tips från mig, för nu när jag blivit 45 är jag tillfälligt less på matlagning, så en man som bor med mig får fixa till den biten, så enda tipset blir en karl:)

 2. Hej Laila! Jag ville bara säga att jag tycker barnkläderna som du designat är grymt snygga! Helt fantastiska och preciiis i min smak! Min dotter på 1,5 ska få en helt bunt av kläderna!
  Jag har ett önskemål, skulle du inte kunna designa ytterkläder till barn (främst en riktigt varm vinteroverall, tycker det är skitsvårt att hitta snygga overaller till barn! Men även andra typer av ytterkläder.. Typ regnkläder, skalkläder, höst/vår-jacka osv 🙂 )
  Det vore väl ett toppenprojekt till nästa vinter 😀

 3. Barbro skriver:

  Hej Laila! Det var skönt att höra att din lilla son mår bättre nu och att du kan känna lite lättnad för hur som helst så är det ju en pärs när ens barn blir sjukt. Vet själv hur det var när dom var små och dom hade den ena barnsjukdomen efter den andra. Men bäst att få när dom är små som sagt. Ta vara på varann. Kram på er.

 4. Helen skriver:

  Mitt bästa lunchtips är detta. Tag ett tortillabröd, lägg på riven ost och strimlad skinka/salami, och ev tomat/paprika/svamp. Lägg på ett tortillabröd till som ”lock” och stek sedan i stekpanna någon minut på varje sida så att osten inuti smälter. Dela i kvartar och ät! Ungarna formligen älska detta!

 5. Vad skönt att han mår bättre! Hoppas att ni får ett fint avslut på veckan och en trevlig helg!

  Må så gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..