Mässdagar!

Hej på er som ni förstår så är det hektiska dagar just nu eftersom det är Mässdagar!

image

Och det gör ju inte saken bättre att jag har två montrar som jag behöver finnas i. Först så är jag en stund hos Life is sweet som säljer in min barnkollektion som jag gjort för The Brand.

image

Sedan så springer jag över till nästa monter som är för Ice enterprises där vi tar ordnar för Burt’s Bees, Dr Bronner’s, , Eco kid och Rahua.  Alla produkter är Naturligt/ekologiskt vilket är väldigt roligt! Vissa av våra produkter kan ni hitta på kicks, Nk och i Life butikerna.

image

Eco kid är ett schampo och balsam som man använder för att motverka löss, det innehåller en citrus lukt som lössen inte gillar vilket gör att dom helst inte sätter sig på den personen.
Alla produkter är något som jag själv använder och har hittat när jag varit utomlands och undrat över varför dom inte finns i sverige. Så man skulle kunna säga att jag tagit agenturen på märken dom jag älskar för att slippa handla på mig dom när jag är i usa.

image

Rahua är en grym ekologisk hårserie som bla vunnit pris för bästa produkt för Elle.

image

Dr, Bronner’s är också ett fantastiskt ekologiskt  märke tvål som kan användas till rengöring och när man duschar.

image

Som sagt det är tvära kast är jag inte på mässan så är jag hemma med lilla Kit och blir middag till hans dinosaurier!

image

Här hemma har vi precis ätit frukost och jag ska göra mig iordning för att åka till mässan som har sin sista dag idag. Kram så hörs vi!

 1. Jenny skriver:

  Hej ! Himla bra att Burt’s bee finns i Sverige sen en tid tebax. 🙂 . Blir så tungt att släpa från N.Y varje gång annars. Ser att ni även köper in andra märken från USA. Kan denna oxå vara nåt ni kommer ta in ? ”Jaos Goe Oil – 28 naturliga oljor och växtsmör i salvform”. Ska tydligen vara superbra. Tack på förhand. Vänligen Jenny

 2. Tess skriver:

  Hej Laila!
  Du kan väl vara så snäll & be din fina syster Linda att uppdatera sin blogg när hon får tillfälle? Kikar in där i stort sett varje dag men hon har inte uppdaterat sedan Lucia. :/ Tycker både hon, du & Pernilla har grymma bloggar, ni förgyller verkligen min dag! ♡ (har inget konto att logga in på L’s blogg & det var så tjorvigt att registrera sig, därför skriver jag här på chans..)
  Lycka till med mässan & hoppas söta Kit är frisk nu. 🙂
  Stor KRAM!

 3. Lindha skriver:

  Hej! Du som är så duktig på att hitta bra produkter kan du inte ta hem veganska produkter till hud/hår som t.e.x läppbalsam utan bivax? Många med mig är allergiska mot bivax nämligen och sen finns det många som gärna köper veganprodukter! Ett exempel på läppbalsam är Hurraw och Mongo Kiss, sjukt svåra att få tag på och när dom finns säljs dom till överpriser… Vore kul med någon bra ekologisk hudserie också (vilket jag tyvärr inte har något tips på) men som jag tror många skulle vara intresserade av 🙂

  1. Hej Lindha! Angående ekologiska produkter så rekommenderar jag dig att kolla upp Dr Bronners och sen höra av dig till Karin Leoson på Hela Kroppen. Hon känner till en hel del! Lycka till 🙂 Å

 4. esterii skriver:

  Du står i du, ring en signal så kommer jag och hjälper:) Fast just nu sitter jag fast i Polcirkeln och det är väl över 30 sköna minusgrader..

 5. Undrar oxå vart man köper schampot mot löss!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..