Elstöt!

Herregud, idag har jag legat på en massagebänk och och fått akupunktur med sladdar i nålarna som har gett små elektroniska stötarna igenom kroppen. Det roliga är att när jag tycker att det gör ont så reagerar inte jag som normala människor gör. Jag börjar skratta och skrattar tills smärtan går över. Jag vet inte varför jag gör det men jag kan inte låta bli att skratta för att jag tycker att det gör så sjukt ont så att det faktiskt blir komiskt. Jag vet jag är lite knäpp, men det är samma sak som när jag slår i stortån först så kommer det ett aj som. …och sedan så börjar jag skratta eftersom det gör så förbannat ont. Liam är faktiskt likadan det kan ju hända att han har blivit påverkad av mig men han skrattar också när han får ont. Iallafall så är elstötarna och akupunkturen för min rygg som faktiskt känns väldigt bra just nu.

image

Jag har även hunnit med att sitta på bänken på Liams judo och heja på honom när han har tränat inför en gradering som dom snart ska ha.

image

Liam träffade Markus som han gillar skarpt, Markus är Europamästare i judo
Vilket imponerade rejält på unge herr Liam!

image

Tog en kvällspromenad med Brorsan, och konstaterade att jag hatar att frysa men älskar den friska krispiga vinterluften och sedan så är det väldigt vackert när snön ligger och glittrar i mörkret.

image

Tänkte ge en ledtråd till det hemliga tv programmet som jag spelade in förra veckan. Personen som intervjuade mig i programmet tyckte att Kit skulle ha en egen signerad Kitt av honom….
Jag tror att Kit kommer att digga sin night rider när han blir gammal nog att se filmen, rolig överraskning var det iallafall tycker jag!

image

Nu ska jag hoppa i säng sov gott kram på er L

 1. Simon skriver:

  Haha, läste precis detta på expressen 🙂 Blir du även full i skratt av läskiga saker? Börjar du skratta ännu mer om du vet att smärtan plötsligt kan trappas upp? Typ, som när en arm eller ett ben somnat och det börjar stickas när känseln kommer tebax?
  Själv har jag lite nålskräck och målar alltid upp mardrömsscenarier inombords när jag ska ta blodprov/sprutor på vårdcental. Brukar börja småskratta nervöst redan en stund innan sticket när jag ser sjuksköterskan montera nålen. Ju större nål och ju fler provrör, desto ”roligare” blir det! 🙂

 2. Eva skriver:

  Jag är precis likadan när jag slår i en tå. Jag skrattar och gråter samtidigt. Fattar inte varför man inte kan låta bli att skratta. Det gör bara så ont att man skrattar istället.
  Såå knäppt!

 3. Anna skriver:

  Haha! Du e inte knäpp 🙂
  Jag och min sambo brukar benämna det som ”skrattont”. Kan inträffa om man tex stöter i tårna i nåt och det gör sjukt ont men man kan ändå inte låta bli att skratta. Eller så är vi lika knäppa 😉

 4. Anna J skriver:

  Hej!
  Brukar bara läsa din blogg varje dag, men måste nu tipsa dig om att köpa en Tens apparat till din rygg! Har själv problem någon gång per år, och brukar då använda min och det fungerar! Man klistrar på små plåster där man har smärta och fäster sladdarna i dom, och sedan väljer man vilken styrka man behöver.
  ”TENS stimulerar dina nerver med en svag ofarlig ström. När man använder tens stimuleras och aktiveras kroppens egna smärtlindringssystem genom att aktivera beröringsnerver eller muskelnerver.
  TENS är en drogfri smärtlindringsmetod.
  Plattorna placeras på eller nära (helst ”mellan smärtan och hjärnan”) det smärtande området. TENS skickar elektriska signaler via plattorna genom skinnet och längs nervfibrerna. De signaler som skickas in genom huden försvagar/filtrerar bort smärtsignalerna som är på väg till hjärnan. TENS-signalerna hjälper också till att frisätta kroppens egna smärtlindrare, endorfiner. Samt att minska den lokala ”smärtstressen”, som annars ger ökad sekundär smärta/värk genom ökade muskel­spänningar och försämrad blodcirkulation i området kring den primära smärtan”. Tack för ett trevlig Blogg!! <3

 5. Anna skriver:

  Hej, hoppas akupunkturen kommer funka bra. Jag blev helt bra efter ca 6 beh hade diskbr, konstaterat efter en Magnetrtg. Simma lugnt . Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..