Frukost!

Idag blev det en sen frukost för mig här hemma, Niclas tog morgonen med barnen vilket var väldigt skönt. Det är faktiskt första gången som jag har kunnat ligga kvar i sängen och som Niclas tagit morgonen och kört barnen till skolan. Anledningen till att han inte gjort det tidigare är för att han inte har varit hemma han har ju börjat jobba på lugna favoriter vid 0600 på morgonen. Men nu har ju Niclas börjat på eftermiddagarna på Rix så nu kan vi dela eller gå upp tillsammans vilket är mysigt.

image

Jag vet inte om det bara är jag som älskar knäckebröd med kanelsmak har ni inte smakat det så gör det! Man kan säga att jag har blivit lite smått beroende av det!

image

Jag är ju egentligen ingen stor kaffedrickare men jag har märkt att ju äldre jag blir så vill jag gärna dricka en kaffe till frukost, förut så drack jag jämt juice

image

Jag tror att jag har blivit lite smått beroende av kaffe Tack vare mitt arbete. Alla dricker ju kaffe hela tiden!! Om jag har en dag med möten så får man ju kaffe till varje möte, visst  man behöver ju inte dricka det, men det blir ju en vana att tacka ja och efter några koppar utan lunch så börjar man undra varför man är skakig och har ont i huvudet.
Nu ska jag sätta mig och rita lite för Rock by sweden för att sedan ta mig in till stan på lite ”kaffemöten” kram och god morgon!

 1. annika skriver:

  Då är du nog den mest moderna mamman enligt mig och där delar vi uppfattning. Att vara sann mot sig själv är den största utmaningen för den moderna mamman. Och vi vet ju alla att blomstrande yttre karriär är alltid till priset av barnen. För mig är detta förlegat men jag försvarar Lailas rätt att forma sitt eget liv även om det inte överensstämmer med mina ideal. Hon är bra på det hon gör. Jag brukar lyfta fram Gwyneth Paltrow som tydligt uttryckt att barnen går i första hand och som skurit ner rejält på sin karriär tack vare dem. Jag är alltså inte en ”modern” mamma enligt Laila Bagge-modellen men jag försvarar hennes rätt att inte behöva fota sin man hela tiden utan med respekt för hennes privata sfär väljer hon själv – och att börja spekulera i detta är för mig omodernt beteende. Ja, det här skulle jag kunna utveckla i det oändliga.

 2. E skriver:

  Massa socker i ju!

 3. Anki skriver:

  Knäckebröd med kanelsmak är jättegott o här brukar vi ha det när det är fikadax istället för kakor o mm 🙂
  Varm Skånelandshälsning

 4. Dom är såå goda….nästan som att äta en kanelbulle;).

 5. Hej
  Min man Thomas är också smått beroende av knäckebröd med kanelsmak, dock inte jag!
  Barbro

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..