Bakom kulisserna…

Här kommer en liten sneak peak av vad som kommer komma inom kort. Ni har kanske listat ut vart jag har varit, med tanke på den fina presenten jag fick till Kit. Det var jättekul att träffa David. Han var faktiskt väldigt jordnära, och hade väldigt mycket humor så ni kan se fram emot en hel del skratt. Här kommer som sagt några bilder från inspelningen.

IMG_3691

 

IMG_3699

IMG_3696

IMG_3697
  
IMG_3713

 1. Lee skriver:

  Så kul idé det där, att ta hit en egotrevlig amerikan som inte har koll (eller respekt heller för den delen) för svenska kändisar. Hahah!
  Ska bli intressant det där. Du ser ju ut och trivas i alla fall. Bra!
  Från en som också har en långdragen ”ryggsjuka”, nu diskbrock…men har fått ett nytt jobb som jag inte vill mista så jag är på jobbet ändå.

 2. Ingela skriver:

  Hej! Skall absolut kolla på dig !

 3. Barbro skriver:

  Hej! Det ska bli kul Laila att se programmet när det kommer, ni verkade ha riktigt roligt i alla fall. David ser fortfarande lika charmig ut nu som han gjorde då det begav sig. Undrar när det kommer att sändas?? Tack för en jättebra blogg. Kram och ha det gott

 4. Elenor skriver:

  Jag som fullkomligt älskade Knight Rider och Baywatch då det begav sig ser fram emot detta program. David är skön snubbe so jag tror har mycket kvar att ge!

 5. Mi skriver:

  Heja Laila…kommer att bli superkul program 🙂
  Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..