Bröllopstankar…

Om du går i bröllopstankar och vill få lite inspiration måste jag tipsa om att det finns flera mässor man kan gå på just nu i både Göteborg, Stockholm och Malmö. Jag vet att det är flera av våra vänner och proffsdansare som ni sett i Let´s Dance som ställer ut ifall man vill boka in danskurser till sitt kommande bröllop.

Vår underbara vän Jeanette Carlsson koreograferade vår brudvals som var en blanding av vals, tango och jive. Det var hur roligt som helst och blev en succé på festen kan jag säga. Så jag kan varmt rekommendera henne om ni/du lära er den klassiska brudvalsen eller varför inte nåt spektakultärt såsom ”dödslyftet” he he. Ska du inte gifta dig så ger Jeanette också ut privatlektioner i annan sällskapsdans såsom tango, bugg, jive. Ja det mesta. Hon kan det här med dans om man säger så, för just nu är Jeanette med sin danspartner svensk mästare i latindans. 🙂 Du hittar henne på jeanettecarlsson.com.

Mer bröllop! Vi på Rock by Sweden får ibland bilder skickade till oss där våra kunder bär våra smycken. Och väldigt många av dessa bilder är bröllopsbilder. Det är så roligt att det är så många som tycker våra smycken passar att ha på sig när man gifter sig. För det tycker jag med såklart. Det är verkligen vackra festsmycken som passar sig om man vill ha nåt litet extra som sticker ut som brud. Och vad som då är så roligt är att vi i år också kommer ställa ut på en bröllopsmässa, eller snarare är det ett bröllopsevent.

poster modevsining bröllop

 

Ett cocktailparty med mingel och fördrink där olika företag och representanter som har anknytning till bröllop presenterar sig i lokalen, och som sedna avslutas med en modevisning där flera exklusiva designers för bröllopsklänningar kommer vara med, det kommer visas vackra underkläder från Victoria Silverstedt och sist men inte minst, så kommer vi visa upp våra smycken ihop med brudkläder på catwalken. Om du är intresserad av att komma och titta på detta så är detta den 13 februari. Se postern här ovan för mer information. Eventet heter Brides in Silhouettes och biljetter hittar du på ticnet.se

 1. Malin skriver:

  Och inte minst; B Robin (eller Robin Bengtsson som folk kanske känner igen honom som från Idol) uppträder!!!!

 2. jessica skriver:

  Hej Laila,

  Jag är inte gift men jag bar några av dina smycken på min bästa väns bröllop!:) passade utmärkt!

 3. Hej Laila, jag skulle vilja köpa dina Burt´s and Bee-produkter, främst citronschampot som stävjar lösspridning. Var hittar jag de i Stockholm, alternativt online? För det finns väl ännu ingen butik på Lidingö som säljer dem?..
  Stor kram från Katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..