Härligt att det snart är helg!

image

Brrrr….kallt mamma sa kit igår och idag när han skulle gå till förskolan, och ja vi har vantar och täckbyxor men dom är hos förskolan. Man börjar märka en stor skillnad på kit och Liam när det gäller att sova och när det gäller att vakna. Kit vaknar helst så tidigt som möjligt och det är minsann full fart med en gång. På kvällen så tar han själv nappflaskan och säger till när han vill bli nattad.

image

Liam har väl kommit in lite i en tonårsperiod när det gäller sömn! Att få upp Liam på morgonen är nästan omöjligt, jag har till och med frågat Liam hur han själv tycker att  jag ska lösa problemet med att få kontakt med honom och få honom att gå upp. Svaret blev, – Ta och kasta ett glas kallt vatten på mig så vaknar jag. Och efter att ha gjort det några gånger så behöver jag numera bara säga, -Godmorgon nu är det dax att gå upp, är du vaken eller ska jag hämta ett glas vatten? Ja, ibland är management by fear inte så fel he he!

image

Hade möte med Zara och hennes mamma Agneta och Linda vi planerar inför Zaras kommande blogg, vilket ska bli riktigt kul.

image

Den kommer att bli hur snygg som helst, och jag hoppas att den är igång någon gång i slutet av februari.

image

Nu ska jag få lite hjälp av Hanna på care, dels med nytt fint lack på naglarna och sedan hjälp med ögonbrynen. Hanna tycker nämligen att jag är bedrövligt dålig på att plocka mina ögonbryn he he. Kram L

 1. LM skriver:

  Vilken linje går zara på gymnasiet ?

 2. Ha!!! Så där säger min med när jag frågar hur han tycker att vi ska göra för att få upp honom, fast med den skillnaden att han föreslog att jag skulle sätta isbit i nacken på honom så att han skulle vakna 😛

 3. Lisen skriver:

  Åh vad spännande med ny blogg för Zara! Hon verkar så cool!
  Vilken fint hår du och Linda har, har ni samma frisör?

 4. Den där skuggan (antar att det är en skugga?) som faller över Liams mage gör att det ser ut som pojken har tvättbräda ju 😀 hihi, han är säkert på god väg 🙂

  Vill säga att jag diggar din blogg! Och önskar dig och din familj all lycka i livet 🙂
  Kram från en gravid läsare på 25 år.

 5. Jessica skriver:

  Hej! Dom gör reklam om föreläsning med dig imorgon i Kalix. Stämmer det? 🙂
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..