Vill du äta middag med mig?

Godmorgon kära bloggläsare, hoppas att ni är taggade inför helgen och fredagsmyset!
Jag tänkte börja denna fredag med en rolig tävling, har du läst att vinna en helkväll med mig och en gourmetkock hemma hos dig, ja då ska du vara med och tävla med Ruby Zin på instagram.

image

För att ta del av tävlingsreglerna så kan du gå in på www.rubyzin.se
Eller gå ut på instagram till @ruby_zin och läsa om reglerna där. Vinnaren presenteras senare på @ruby_zin
Kram på er L

 1. Jag är gift med det bästa som finns. Egen företagare helt lojal för sitt arbete o dess anställda fyra barn flickor från 89 – 94 som han alltid ställer upp på. Han har ju nu den senaste tiden tappat sin ork. O behöver en energispruta som du. Jag tror att det är precis han behöver mvh Kicki svenberg

 2. Vill ge min bästa väninna denna trevliga chans..hon som läser allt hon kommer övet skrivet av Laila..har tvingat sin hårt arbetande man att flänga halva Stockholm runt för ett snyggt headset (dom bor i Västerås kan nämnas) denna underbara tjej blir snart 40 år..o detta vore den ulimata presenten till denna otroliga tjej.

 3. Jessica skriver:

  Å självklart vill jag äta middag med dig,vore super roligt att få träffa digå prata lite tycker att du verkar vara en bra och trevlig människa.

 4. Malin skriver:

  Den tävlingen skulle jag både vilja och behöva vinna, kämpar med biverkningarna som jag fick efter min benmärgs transplantation som jag gjorde i mars efter att 7/12-2012 fått beskedet leukemi och har nu legat inne i fem veckor och missar även i år min yngsta sons födelsedag, han fyller 6 på tisdag. Men snart är jag hemma igen hos min familj och då skulle vi behöva något roligt att se fram emot. Hittar inte tävlingsvillkoren men får leta mer.
  Varma hälsningar Malin

 5. Va roligt!!! 😉 Självklart att vi välkomnar dig hemm till oss i Ljungby!!!
  Vi ses 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..