Judo med Liam!

image

Gokväll, efter att ha suttit inlåst hela dagen igen under jorden och ritat för glatta livet så åkte jag hem en snabbis och duschade för att sedan köra Liam till judon. När det är så förbannat kallt ute så har jag otroligt svårt för att ta mig ur duschen jag kan nog stå där i minst 45 minuter och bara njuta av värmen från vattnet, och jag höjer värmen på vattnet hela tiden så tillslut blir jag så varm så att jag är redo att kliva ur duschen och möta kylan.

image

När Liam kommer hem så ger han alltid brorsan en liten hundgodis och sedan blir det pusskalas.

image

Det är väldigt mysigt att få lite egentid med Liam på tisdagar när man sitter i bilen till och från judon. Man pratar om allt från tunga ämnen till mer lättsamma och roliga saker.

image

Liam är riktigt envis med ett jädra anamma, han ger sig aldrig och är en  riktigt farlig motståndare.

image

Själv sitter jag på bänken och har laddat med dricka och lite godis, redo att heja på Liam när dom tränar inför framtida tävlingar. Då och då kommer jag på mig själv med att spänna hela kroppen när jag tittar på killarna hur dom kastar varandra på mattan. Att tänka ” kom igen släng honom i mattan” om ett annat barn känns ju långt ifrån normalt, men jag vet att jag delar det med samtliga föräldrar på träningen he he.

image

Efter judon åkte vi och handlade buffalo chickenwings på o’learys och tog med det hem.
Som sagt det har varit en lång dag men mysig och nu ska jag titta på walking dead med Niclas!
Kram L

  1. Sara skriver:

    Vad fint med lite mor/son-tid. Det behöver inte vara så avancerat alla gånger, utan man får ta det tillfälle som bjuds… som det här! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..