Ritar för glatta livet!

Då var man i lagret och ritar på dom nya höstmodellerna för Rock by Sweden!

image

Linda är också på plats för att gå igenom beställningar och frakter, så man har ju lite sällskap

image

Brorsan har kurrat ihop sig i sin väska, och ligger och snusar. Det är ganska kallt här under jorden men som tur är så har jag min mössa på mig och Brorsan har sin filt!
Det känns verkligen som om jag har gått i ide jag går ner i en källare när det är mörkt och går hem från en källare när det är mörkt! Men snart är jag klar med alla ritningarna och då är det dags att börja rita på  nästa barn klädkollektion för våren 2015 för The Brand!

image

Det känns ju helt galet eftersom ni inte ens har fått sett höstens kollektion i butikerna än. Men trotts  kalla källare,  och det ständiga mörkret så älskar jag skapandet!
Kram L

 1. Erika skriver:

  Så himla söt vovve!

 2. Annie skriver:

  Hej. Mitt namn är Annie och går mitt andra år på gymnasiet GYRO som ligger i Hultsfred. Jag och min klass håller på med ett projekt som heter Musikkanalen. Det är ett TV-program som produceras av elever på GYRO i Hultsfred i samarbete med Silver Hill Productions.
  Vi intervjuar skivbolag, artistbokare, plektrumsamlare, artister, klubbägare, festivalarrangörer, merch-försäljare och musikjournalister i jakten på det mest intressanta kring musik i Sverige.
  Bandade inslag presenteras av vår programledare tillsammans med studiogäster och programmen kommer att läggas ut på YouTube under våren 2014 för gratis visning.
  Det jag undrar över om du vill ställa upp och göra en intervju om din karriär? Det skulle var jätte roligt om du vill vara med!
  Tack på förhand:)
  MVH Annie

 3. Barbro skriver:

  Hej! Ett stort lycka till med ditt skapande och ha en fortsatt trevlig dag. Kram och ha det bra. Nu ut i snön för en skön promenad.

 4. Monica skriver:

  Man kan ju inte skylla dig för att ligga på latsidan. Lycka till med allt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..