På väg till dbrands modevisning!

Då sitter man i taxin på väg in till stan för att gå på modevisning. Dbrand visar sin nya kollektion ikväll vilket ska bli väldigt spännande.

image

Tidigare idag så har jag fikat med Carolina,

image

Jag har nog aldrig känt mig så kort som jag gjorde idag när jag poserade tillsammans med Carolina som hade högklackat när jag själv bar ett par uggs. Men det bjuder jag på!!

image

Hade möte med min kära kollega Sebastian som är riktigt rädd för baciller och som alltid har med sig tvättlappar så att han kan tvätta allt från sina gears till bord och stolar.

image

När jag kom hem efter efter en dag full av möten så såg jag verkligen ut som om något katten släpat in. Men en dusch senare var jag som ny he he.

image

Världens bästa bror kom till undsättning och gjorde sin paradrätt korv och makaroner till killarna och ska nu sitta barnvakt nedan jag går på modevisning med syrran.

image

Det börjar ju bra…kit har kladdat ner hela frysen med lipsyl.

image

Kram L

 1. anna skriver:

  Vilken konstnär! Ser ut som om han fick med både ögon,näsa,mun och öron.He he . Anna

 2. Underbart med din son som kladda ner kylen. Jag älskar när barnen gör sådana tokigheter. Det känns så normalt (för barn i vissa åldrar ska väl tilläggas) och levande och underbart.

 3. esterii skriver:

  Vad gör jag för fel som bara får med min tokiga vardag? Ja just ja har inte börjat glamma ännu:) enda glam jag ser här är Norrsken,,kanske dags flytta Stockholma?

 4. Sara skriver:

  Jag hejar på Sebastian!! Inte för att jag är superrädd för baciller, men det är sjukt ofräscht att sitta på offentliga ställen, jag menar HUR många har inte suttit där tidigare och är alla de lika fräscha som jag? Skulle inte gissa det. Skor på sätet, vilket betyder gifter, urin och skit, även på bord, knappar och bord osv är FULLA med skit och bakterier, det görs ju ”topsningar” på dem i tester ibland som visar att de är äckliga. En del tvättar ju inte ens händerna efter toabesöket! Tvättar de sina kläder så ofta som ex. jag gör..? Skulle inte tro det heller.
  När torkade personalen av stolarna sist? Det är bara ofräscht helt enkelt. Skulle aldrig sitta inne med samma par byxor, i min egen soffa, som jag satt på ett café eller en buss med. Nej fy! Kul att andra också är noga. Nu går ju magsjukan också.

  Fina inlägg Laila, tack för dem! Kram.

  1. Popp skriver:

   Det är inte nyttigt att tänka så Sara. Vi behöver baciller för imunförsvarets skull. Det finns hjälp att få.

  1. Sara skriver:

   Popp: Baciller får jag ändå, jag är som sagt inte rädd för baciller i den bemärkelsen, jag kan lugnt dricka och äta från någons glas eller tallrik (som jag känner), det är inte det…
   Tycker bara det är sjukt ofräscht med hur orenliga en del är, det har blivit värre med åren med hur folk sköter sin hygien och beter sig i det offentliga! Människor dör på sjukhus pga bristande hygien, men det har du kanske aldrig fått uppleva? Hoppas inte för din skull.
   Sjukdomar som inte funnits i Sverige på åratal har börjat visa sig på nytt! Sen har jag i ett antal år haft ett jobb där jag måste vara renlig, jag får inte göra folk sjukare än vad de redan är. Allt är inte vad det ser ut att vara.

 5. Jessica skriver:

  Vilken härlig blogg! Både glam och vardagshändelser, som det här med lypsylen. Att du bjuder på sådant uppskattar jag. För så här är ju livet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..