Vem tror ni vinner Melodifestivalen?

Detta inlägg presenteras i samarbete med TELENOR.

MelodislagetLogo

Hej på er! Är ni lika taggade på melodifestivalen som jag? Det kommer att bli enormt spännande det är ju så många som man känner som är med i år, vem ska man heja på? Vem kommer att stå som vinnare? Självklart kan jag ju inte låta bli att hoppas lite extra på Janet eftersom jag har känt henne längst och dessutom upptäckte henne när hon var 12 år. Vem tror ni tar hem tävlingen?

En av huvudsponsorerna till årets Melodifestival är Telenor som har tagit fram en app som heter ”Melodislaget”.
I den appen kan man tippa utgången i varje deltävling och vinna biljetter både till finalen i Stockholm och till finalen i Eurovision Song Contest i Köpenhamn!
Nu kan du visa alla att du har koll på Melodifestivalen, utmana din familj, vänner och bräck Måns Zelmerlöw som också kommer att tippa i appen!
Du laddar ner den på App Store eller genom att sms:a MELODISLAGET till 71700.

Lycka till!
Kram L

Ps. Behöver du uppdatera dig på vilka artister som är med i årets Melodifestival? Du hittar dem här.

Melodislaget artistvy_liten

 

 1. Håkan skriver:

  Vet du kanske var man kan hitta låtar från tävlande från andra länder?

 2. Laila har du hört alla låtar redan ? Var kan man göra det i så fall ? Skulle vara spännande. När jag hört alla låtar kan jag tala om vilken låt som jag tycker är bäst. Tack för en trevlig blogg !

 3. Jag vet ingenting efetrsom jag inte har hört låtarna. Det ehetr ju MELODIfestivalen och inte artistfestivalen. Visst blir man extra glad när den artist man gillar gör en bra låt och framträdande men är det en artist jag ogillar som gör en bättre låt än en artist jag gillar så är jag ärlig och erkänner det och hejjar då på den artisten med bästa låten

  1. Elenor skriver:

   Precis det är en MELODItävling och INGEN artisttävling! Så jag återkommer när jag har hört ALLA melodier om vem jag tycker är bäst;)

  1. laila skriver:

   Tror ni missuppfattat mitt inlägg 🙂

 4. Barbro skriver:

  Hej! Jag kommer självklart att rösta på underbara Elisa Lindström eftersom hon är från mina hemtrakter. Hälsningar/ Barbro

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..