Dbrands modevisning!

Det var en bra kväll igår och dbrands modevisning var riktigt bra!

image

Tog på mig en byxdräkt från supertrash kvällen till ära.

image

Redo för modevisning med ett glas vitt!

image

Det var mycket snyggt på catwalken, den här jackan är något som jag själv blev väldigt kär i.

image

Tröjan med dragkedja på båda sidor var också grymt snygg.

image

Varför inte både snyggt och elegant, passar perfekt när man ska gå på  möten

image

Efter showen grattade jag Damon och hans bror David som är hjärnorna bakom dbrand. Dom är så grymt duktiga, jag är så imponerad av deras entreprenörskap och driv och killarna är inte ens 30 år!

image

Mitt i minglet mötte jag ett välbekant ansikte, Carola var på topp humör efter visningen

image

Det var en kul kväll med syrran och det var skönt att få lite egentid med henne, vi avslutade kvällen med en hamburgare och efter det så rullade vi hem!

image

Nu är det dags att få killarna till skolan hörs snart kram L

 1. Åh så fin du är Laila, en riktig partypingla!!:)) Hoppas att du får en riktigt skön helg med familjen.:)) kram Lina!!

 2. Hej Laila.
  Alltid roligt att följa din blogg. Du verka har många bollar i luften, något jag blir immponerad av. Jag håller just nu på att försöka lista ut vad jag vill bli och göra med mitt liv, jag är bara 20 och det är därför jag älskar att läsa din blogg. Din blogg inspirera mig med allt du gör, med alla bollar du har i luften och alla drömmar du verka göra true!
  Hade man fått välja livecoach hade jag lätt tagit dig, inget verkar omöjligt för dig.
  Många men inte alla försöker nog hitta sin identidet som 20 år, vad dem vill göra osv. Well, jag ska inte skriva en uppsats till dig. Utan jag ville bara tala om hur imponerad jag är och även fråga om lite tips.
  Jag är en mästare på att komma på ider om allt möjligt i from av att starta företag eller börja åka runt och föreläsa men jag kommer aldirg tillskott med något. Just nu har jag en ide om att föreläs om hörselskadade och deras liv eftersom jag själv är hörselskadad, ett dolt handikapp kan man säga. Ingen som möter mig tror de och därför får jag kanske inte den respekt jag förtjäna dvs folk att folk ska prata högre, tydligare, inte vända ryggen emot mig osv. Självklart kan jag inte blir arg på dem OM dem inte vet om de, och det är just DE jag skulle vilja tala om, att det finns folk där ute som faktistk inte hör. Jag har länge funderata på detta och jag tror det skulle vara en bra sak att föreläsa om, tror mig att ha en hörselskada kan skapa MÅNGA missförstånd, roliga, pinsama och väldigt konstiga. Jag antar mitt första steg inom de här är att fråga dig om råd eller idder? Tycker du det här verkar vara en bra ide och vart börjar man hur börjar man. Jag är tyvärr inte känd så jag har inte riktigt samma förutsättningar som dig. Men någonstans måste man börja, och man måste våga sasta för att vinna. Är det här något du skulle vilja hjälpa mig med?
  Jag kommenterade lite längre ner (hoppas du fortfarande läser de) för att de här inlägger har väll gått ut bäste före datumet eller liknade haha. På något sätt är hörseln alltid en känslig sak att prata om (för mig) och även de vill jag få bort, det här var en start för mig. OM du har tiden osv så är jag tacksamm för svar, haru inte tiden, så äre No hard feelings! Ha en bra dag !!! 🙂

 3. Lena M skriver:

  Vad härligt att få komma iväg själva och njuta av lite flärdfullheter. Ni ser söta ut ihop, du och din syrra, men inte så värst lika. Hoppas du får en bra dag och slipper skotta snö. Akta din rygg!! Kramar från ett snöigt Småland.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..