Pernilla har kommit hem!

Äntligen så har Pernilla kommit hem så att man kan få äta frukost igen henne he!

image

Så självklart tog jag och Brorsan en sväng förbi för att ta en kaffe och höra hur resan hade varit.

image

Linus var också där och snyltade åt sig lite kaffe, han är ju mitt uppe i musikalen flashdance som hade premiär igår. Har tänkt att gå och titta på den så fort jag kan och det är ju extra kul att titta på en musikal när man känner någon som är med.

image

I Marqys hundkorg låg det en  suspekt leksak…men Pernilla bedyrade att det var en hundleksak

image

Det är alltid lika härligt att titta på kottlasjön speciellt när någon är ute och åker skridskor, Liam är på väg dit just nu med klassen och ska åka lite, så har jag tur så kanske han åker förbi här
Och jag får se en liten glimt av honom.
Kram L

 1. Sofie skriver:

  Hahaha, du är rolig 🙂

 2. Cissi skriver:

  Hej, har din man slutat att sända radio på Lugna Favoriter på morgonen? Vad gör han nu? 🙂 Tänkte köpa ditt vin en dag, får se om jag kommer tycka om det eller inte, eftersom jag inte gillar rött vin.

 3. Anna skriver:

  Hundleksaken he he! Alltid lika roligt och inspirerande att läsa din blogg. Ha en fin helg Anna.

 4. Kattis skriver:

  Hej! Tycker verkligen att du ska se Flashdance! Var på förhandsvisningen förra lördagen och den var helt suverän:)

 5. Hihi, ja den leksaken ser sannerligen suspekt ut 🙂
  Träffade, by the way, ”lilla” Ester idag på jobbet. Esters husse var också med såklart.
  Blev så full i skratt när jag såg Ester, för jag kom att tänka på när hon bajsade på din och N:s tomt, och du fick plocka upp efter henne. Tyckte du var så cool då, för jag har verkligen fobi för ”fidohögar” som ägarna inte tar bort efter sina små darlings.
  Kram och trevlig helg.
  /Helena N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..