Barnkläder och vovvar!

image

Idag har jag suttit i möte angående min vårkollektion för The Brand 2015! Jag vet det känns sjukt långt bort, min höstkollektion 2014 har ju inte ens kommit till butik än. Men jag är så taggad och nu äntligen är allt klart inför våren nästa år.

image

Brorsan har haft lite sällskap idag av sin brorsa, dom är för söta när dom träffas dom blir så himla glada! Men man kan ju undra vad Pernilla ger Marqy för foder som gör att han är dubbelt så stor he he.

image

När vi nu är inne på hundar så så kan jag berätta att jag har designat hundhalsband för dogartist som kommer till våren till både stora och små hundar.

image

Man kan välja på svart krokodilskinn med guld eller silver dödskallar eller vitt krokodilskinn med guld eller silverdöskallar.

image

Och är man inte sugen på att ha så många dödskallar så finns det halsband med bara en hängande dödskalle. Men mer om det får ni reda på när tidtagningen Härliga Hund kommer ut i slutet av april. 
Kram L

 1. Så snygga halsband!! Tror min Welsh Springer Ziki vill ha ett svart:) Har grubblat på vad du o Pernilla har för ras men inte riktigt klurat ut det så jag får verka dum o fråga: Är det dvärgpincher eller?
  Söta är de i vilket fall som helst.
  Kram

  1. Prazsky krysarik/chihuahua är det. Inte ovanligt att syskon i samma kull blir olik stora.

 2. Mi skriver:

  Nu vet jag inte riktigt – men du verkar ha det bästa av världar – både glamour och ett härligt vanligt andersson-liv.
  Tycker iaf du är sån schyst mamma ♥
  Kram kram

 3. Lisa skriver:

  Gud, vad fina hundhalsband. Jag har en svart liten pudel. Han kommer att bli hur cool som helst i ett sånt! Jag utgår från att du säger till vad man kan köpa dem när det blir dags. Kram

 4. Anki skriver:

  Längtar tills det numret av Härliga Hund kommer i lådan. Det är absolut den bästa hundtidningen som jag har prenumererat på i många år…
  Kramar från mig i Skåneland

 5. Ja jag prenumererar på härliga hund tidningen så det ser jag fram emot att läsa i april 🙂 Ni har så söta hundar du o Pernilla 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..