Men God jul på er!!

Vad händer det är ju total snökaos här uppe i Stockholm!

image

Mötte en buss som sladdat av totalt från sin sida av vägen och hamnat i min fil och körriktning.

image

Skulle inte detta ha kommit till jul?? Det känns som om tomten ska komma vilken sekund som helst. Men jag tänker minsann inte ställa ut någon gröt, nu vill jag ha vår som det faktiskt var för några dagar sedan.

image

Detta bordet satt vi och åt frukost på här om dagen i vårvädret.

image

Och jag låg och solade med Brorsan i vår hänggunga men det är ju rätt svårt att tro på nu.
Hur är det där ni bor? Är det snökaos även där?

image

Annars har vi haft en lugn hemmakväll med allt som hör vardagen till. Jag försöker ta det så lugnt som möjligt eftersom Jag  måste vara så pigg och fräsch som möjligt till helgen.

image

Då börjar nämligen Idol cirkusen och Malmö är första stoppet! Detta kortet är taget i Malmö för ett år sedan och Damen i fråga älskade Idol vilket var kul. Jag älskar verkligen att vara på turné för man träffar så mycket märkliga och härliga människor. Och jag kan ju inte säga att vi är så normala Heller, men härliga är vi he he.
Kram L

 1. Anki skriver:

  Värme o sol har vi haft idag och plockade faktiskt årets första vitsippbukett med några vårlökar i…. Härligt!
  Kramar från Skåneland

 2. Anna skriver:

  20 plusgrader och strålande sol i Kalmar idag, underbart!

 3. A skriver:

  Bor i Piteå och här är det knappt någon snö kvar 🙂 dock lite is som inte smälter bort. Men det är längesen snön smälte bort.

 4. Annika skriver:

  Jag bor normalt i Sundsvall men( är från malmö) befinner mej i malmö på utbildning nu sedan ett tag och här i malmö är det vårsol men blåsigt och i Sundsvall är det som hos er. Gissa om jag tycker att det är skönt att vara söderut nu:)

 5. Sigrid skriver:

  Här i Halmstad har vi solsken och vårvärme! Det får ni också snart ska du se. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..