Hos Gorjan!

Idag har jag mött upp Gorjan stylisten för Idol som visade lite härliga kläder som jag skulle kunna ha till helgen i Malmö. Gorjan är riktigt grym och vet vad jag gillar så han hade plockat ihop massor med kläder helt i min smak!

image

Älskar detta linnet med nät i ryggen.

image

Och den här t-shirten som är både i bomull och i blått nät var också lite kul till ett par jeans.

image

image

image

Skorna var ju också fantastiskt roliga,

image

Nu gäller det bara att hitta rätt underdel, nu syns ju bara vi från midjan och upp så egentligen skulle man kunna sitta naken under bordet men det känns rätt otrevligt he he.  Men vi brukar ju dock gå in i studion och sätta oss vid jurybordet och då syns ju helheten i någon sekund så man vill ju ha något snyggt nertill.

image

Nu ska jag precis sätta mig och äta lunch för att sedan springa vidare
kram L

 1. Louise skriver:

  Hej! Du blir ju så fin i allt! Själv skall jag snart på bröllop och letar skor men utan att hitta ett enda par so far. Jag föll för de gråvita stövletterna och undrar om du vet vilket märke och var de går att få tag i dem? Skulle bli jättetacksam! Vänliga hälsningar Louise

 2. Anki skriver:

  Jag är säker på att du hittade något passande till överdelarna 😉 Ska bli kul att följa idol igen när uttagningsprogrammen är inspelande…
  Välkomna alla till Skåneland i helgen!

  Kramar från just Skåneland

 3. Monica skriver:

  Det blir nog bra vilket du än väljer. Allt pryder en skönhet. Ser fram emot nästa omgång av Idol.

 4. Vilka underbara skor, men vet inte om jag skulle våga använda dom 🙂

 5. Linnet och dom gråvita skorna va mums 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..