Vill gärna veta vilka ni är!

Stort tack till alla ni som svarade på enkäten som nu är avslutad!

Nu har det gått lite över ett år sen vi lanserade ModernMom.se! Det har varit ett superspännande år och det är så kul att se att det är så många som gillar att läsa det som skrivs och deltar med kommentarer och frågor!
För att jag och resten av gänget på ModernMom.se skall bli ytterligare lite bättre vill jag gärna veta lite mer om er som läser och vad ni vill se mer av på ModernMom.se!

Tusen tack!
Kram Laila

Bild_inlägg_undersökning

 1. Anna T skriver:

  Läser din och andra kändisbloggar för att försöka få en rättvisare bild av er än den skvallertiningarna och kvällspressen ger….:-))

 2. Lena M skriver:

  Hej!
  Jag älskar denna bloggen och tycker att det är perfekt att ni tar reda på lite om oss som frossar varje dag i Lailas blogg, läser för övrigt också Pernillas blogg som är ljuvlig att ta del av. Kanonbra kvalitet på sidan tycker jag.
  Kram på er alla som gör ett bra jobb här på Modern Mom// L

 3. Hej go Laila! Sitter å skrattar lite åt mig själv!! I öronen sitter dina rock by Sweden örhänge, i köket står, kom i formboken, dricker ruby zin, å på mig har jag life is about kicking ass not kissing it, Wahlgren collection, kan undra vilken inverkan modernmom har på mig, he he!! Kram Jessica

 4. Agneta skriver:

  Vad kul med en enkät! Jag har svarat! Tack för en härlig sajt och heja er alla som orkar skriva för att underhålla oss varje dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..