Kommer att sakna min lillebror!!

På lördag så åker min bror Johan till Kina!

image

Johan är äntligen snart klar med sin KTH utbildning och det är ju kul, men något som är mindre kul är att han åker till Kina på lördag och är borta i tre månader!! Johan har fått sitt sista examensarbete i Kina som innebär att han ska effektivisera en fabrik i Kina.
Men innan han åker så ville jag och Liam ha en riktigt myskväll.

image

Cafe Beirut är både Liams och Johans favorit restaurang så jag tog med grabbarna dit!

image

Liam äter alltid tills han mår illa han tycker att det är så gott så att han inte kan sluta. När vi ätit klart så åkte vi hem till Johan för att se på en film och detta är typiskt min bror….

image

Johan har tryckt upp bilder på oss och lagt i sängen med en godispåse under för att visa vart vi ska ligga medan vi tittar på filmen!! Min bild ligger längst till vänster med en turkiskpeppar godispåse, Liam ligger i mitten med sitt favorit godis och Johan bredvid Liam med sitt godis. Som ni ser så har Johan även tryckt upp en bild på Brorsan med ett grisöra nedanför! Snacka om att vara omtänksam he he. Det blev ju rätt sent och vi somnade faktiskt så nu ska jag försöka väcka Liam och skjutsa honom till skolan.

image

Vet att Liam kommer att sakna sin morbror väldigt mycket och även jag kommer att göra det. Ska jag vara helt ärlig så vill jag inte att han ska åka alls, det kommer att bli väldigt tomt utan honom.
Kram L

 1. Tina skriver:

  Sååå mysigt :)!! Men vad lik Liam är sin morbror.
  3 månader går fort, skönt att tekniken är som den är nu, så
  man kan höras av utan att det kostar tusentalskronor.
  Vilken upplevelse för Johan, önskar honom Lycka till!!!

 2. Anki skriver:

  Åh, vilken härlig brossa du har o så gulligt av honom med bilderna på er o ert favvorgodis. Förstår att saknaden kommer att bli stor när lillebror är borta men de månaderna kommer att gå fort. Lovar 😉

  Kramar från Skåneland

 3. Så mysigt ni verkar ha det!vart i sthlm ligger Cafe Beirut?vill gärna gå dit när jag besöker storstaden 🙂

 4. Millis skriver:

  Vet precis hur du känner, jag har båda mina syskon på annan ort (jag har alltså flyttat därifrån) och usch, vad jag kan sakna dem. Som tur är bor vi ändå hyfsat nära så det är fullt möjligt att åka och hälsa på över helger utan några större åthävor, längre bort från familjen hade jag aldrig klarat av att flytta, det är jag alldeles för hemkär för 🙂

 5. MC skriver:

  Men åh vad mysigt! Blev alldeles rörd…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..