Helgen har susat förbi!

Helgen har bara rasat iväg. I fredags så var jag och Anders på let’s dance för att göra reklam för att idol audition börjar i Malmö nu till helgen. Och efter att ha spelat in den så gick jag ut och åt med Lili på farang.

image

Tanken var att vi skulle gå vidare till Rich efter middagen och träffa upp alla från Let’s dance, men jag kan säga att vi hamnade hemma på Lilis soffa och tittade på law and order!

image

Så himla sorgliga he he. Men allvarligt jag kan inte hjälpa det. Jag blir för trött efter kl 23 och vill helst bara ligga och se på någon kick as serie som helst ska handla om mord.

image

Liam har varit på judo läger under helgen och spelat in en Youtube film med I just want to be cool.

image

Vi har även varit hos syrran och firat Tim och Othilia som fyllde år.

image

image

Jag passade på att sola i solen lite med brorsan som bara satt och frös tills jag rullade in honom i en filt!

image

Och Linda och söta Anton pussades, Så gulligt.

image

Nu har jag precis checkat in på mitt hotell i Malmö och i morgon så intar vi jurystolarna. Kram L

 1. Annika skriver:

  Har du sett ”Breaking bad”? Så himla bra!

 2. Annika skriver:

  Äntligen idol igen…missar inte ett avsnitt:-)
  När börjar det sändas? (audition)
  Kram<3

  1. jess skriver:

   Antagligen September som alla andra år…

 3. Barbro skriver:

  Hej! Ja nu har vårtröttheten slagit till ordentligt är konstant trött orkar knappast nåt trots det soliga vädret…man ska vara på topp när solen skiner eller? trädgården, fönstren Hjälp så det ser ut. Ja det blir nog väl med det……många känner nog igen sig. Tack för bra blogg alltid kul att läsa men är dålig på att skriva då det blir långt mellan varven. VÅRTRÖTT är ordet.

 4. Jag känner igen det där med att inte orka vara uppe. Tror jag inte lyckats sen en hel film på flera år. Lyckas se halva ungefär. Sen får min man se resten själv, med mig sovandes bredvid. Är det åldern eller bara att man har småbarn? Man vill ju gärna tro det sista 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..