Hemma igen!

Igår tog jag och Anders nattåget till Stockholm!

image

Jag var så fruktansvärt trött så att jag glömde bort att ta ut nyckelkortet ur dörren till kupén, så vem som helst hade kunnat traska in i min kupé under natten. Måste säga att det kändes rätt olustigt när jag vaknade på morgonen och insåg det!

image

Anders visade stolt upp sin kupé som såg exakt likadan ut som min kupén

image

Jag blev rätt blöt när jag skulle tvätta av sminket i handfatet på toaletten eftersom jag råkade trycka på dusch knappen istället för kranens knapp!

image

Så man skulle kunna säga att jag fick en rejäl kalldusch he he. Iallafall så kom jag hem vid 0600 och fick träffa mina små älsklingar.

image

image

Och efter skolan så åt vi lite popcorn och tittade på film.
Nu är det dax att hoppa i säng kram L

  1. Haha… gjorde precis samma sak med nyckelkortet. Jag fick dock besök på morgonen precis när jag var spritt språngande naken efter duschen. Vet inte vem som skrek högst., mannen som kom in eller jag. Han försvarade sig med att kortet satt i dörren, jag skrek UT! När jag sedan steg av tåget med resväskan i ena handen och datorn i den andra blåste klänningen upp över huvudet och så stod jag där på perrongen ( inför många muntra blickar) i bh och trosor kämpandes för att få ner klänningen som fastnat runt huvudet. Två nakenchocker på 1 tim. 🙂

  2. Lisa skriver:

    Haha…du och Anders är bara såååå fantastiskt roliga!

  3. Mia skriver:

    Haha Laila du är obetalbar! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..