IDOL KARLSTAD!

Redo att åka till centralen för att hoppa på tåget mot Karlstad! Dagens slapp outfit är ett par G-star jeans och en T-shirt från American vintage och mina favo skor från Puma!

image

Idag har jag lyckats få ner alla gardiner som inte blivit tvättade på två år
Och kört dom till kemtvätten!

image

Det blev en hel del kan jag säga jag tog även med mattan som Brorsan och Marqy har markerat på när dom var små.

image

Det ska bli så skönt att få tillbaka allt rent och fräscht, men mindre kul att hänga upp dom och få det lika snyggt som innan.

image

När jag och Anders klev på tåget så kom en tjej springande mot oss och ropade -detta måste vara ödet, ni måste lyssna på min kompis när hon sjunger.

image

Sagt och gjort hon ringde upp sin stackars kompis på sin telefon som i sin tur skrek rätt ut och blev jätte nervös. Men till sist sjöng hon och både jag och Anders rådde henne att söka till idol eftersom vi tyckte att hon var väldigt duktig! Så vill ni kolla in mitt klipp och höra en snutt så är det bara att gå in på mitt instagram @lailabagge

image

Nu sitter jag på tåget och börjar bli rätt seg man kanske borde sova en stund.
Om man nu kan sova med den här snubben mittemot….

image

Kram L

 1. Anna L skriver:

  Jag måste bara skriva… Inatt drömde jag att du la ut foto på Kid på bloggen – så vi fick se hans ansikte för första gången. Och vad fick man se, jo en kille med Hockeyhjälm och ritad mustasch!!!!!
  Är det riktigt klokt att ha en blogg och påverka oss bloggare så??? 😉 dessutom var jag hemma hos er och kollade på tomten och ni hade gammal ost som låg framme från ngn fest bredvid grillen, blommorna blommade och ni hade flera små timmerhus på tomten och jag snackade med Niclas om hur bra ni fått till tomten… Va, är det lämpligt med blogg? Va? Va? Va?
  He he och kram

  1. Anna L skriver:

   AllT var bara en dröm…så tro inte att jag varit och smugit runt på er tomt 😉

 2. Hej Laila!
  Jag och min kille (20 åriga) ska till Stockholm nu i helgen på en liten weekend och jag underbar om du har lite tips på bra restauranger och vart man kan gå och ta en mysig fika eller drink på kvällen?
  Ha det fint! Felicia

 3. Lillan skriver:

  Haha, ni är så sköna, du och Anders. Älskar era tokiga bilder! 🙂

 4. Tjoohoo, alltid kul att kika in på din blogg, härligt att du uppdaterar med massa roligt ! 🙂 kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..