Hemma!

Gud vad skönt det är att vara hemma igen, det finns inget mysigare än att vakna upp och höra Kits röst. -Mamma är det du? Då smälter man ju totalt!

image

Kit ville ta med sig sin lilla choklad påskhare som han fått, till förskolan så att dom andra barnen kunde få smaka en liten bit. 

image

Jag skrev ju lite om vårkläder igår och när jag kom till centralen så gick jag faktiskt förbi babyshop i gallerian och köpte en liten mini rodini onepiece! Tycker att den var lite rolig med sitt tiger print i gult och grönt.

image

Nu har jag möte med Ronald McDonald barnfond tillsammans med Linda och Linn. Vi håller på med något väldigt spännande inför hösten men tyvärr så är det hemligt än så länge så ni får vänta tills i augusti!
Kram L

  1. Ja nog smälter man när sina småknyten ropar…

    Jo vilka har vunnit tävlingen me HÅRKONTROLL undrar jag…

    Sen vill jag passa på oh tacka för trevlig blogg oh önska en SUPERGLAD PÅSK till Er alla..Påskpuss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..