Lite lek och bus!

Hej på er hoppas att ni har haft en bra dag! Själv så innehöll mitt oskrivna blad idag migrän. Jag fick migrän som jag i stort sett aldrig brukar ha, jag kan få det någon gång om året så idag idag valde den att kom på besök.

image

Men efter att ha fått tabletter och massage från en maskin hos Pernilla så började min migrän äntligen ge med sig och tillslut så var den borta. Det var så skönt när den äntligen försvann, man vet ju inte riktigt hur länge den håller i sig. Ibland så kan det vara så att det kan hålla i sig så länge så att det bara är att gå och lägga sig och hoppas på att man sover bort det.
image

Pernilla hade varit och fått en brun lackering och blivit väldigt brun.

image

Sedan måste jag säga att hon har samma mode som vi har hemma hos oss!! Varför är det så att det alltid försvinner strumpor hemma?? Det är ju egentligen helt sjukt, hur mycket jag än försöker hålla reda på alla strumpor eller försöker lösa det genom att köpa samma färg hela tiden så slutar det alltid med att vi i familjen springer runt med olika färger på strumporna i slutänden ändå. Man kan ju börjar undra om det finns en strumpbov som snor åt sig strumpor. Hur är det hemma hos er? Har ni fått koll på strumporna eller har ni också haft besök av strumpboven?

image

Kit hoppade lite studsmatta medan mamma fick massage inne hos Pernilla

image

Och Theo busade omkring och gjorde sig redo för att åka och spela fotboll.
Nu ligger jag i sängen och ska sova för att orka med morgondagen. Man vet ju inte om Kit kör en favorit i repris och vaknar kl 0500 igen så det gäller att vara förberedd he he. Kram och glad påsk på er!

 1. Isola39 skriver:

  Ja strumpberget växer och tar tid från annat, när man tvingas sortera. Jag har dock sprungit på en helt otrolig lösning på detta. De heter clicksocks. Supersköna och hänger ihop hela vägen in i garderoben. Gå in och kolla får ni se hur smart det är! https://www.clicksocks.se

 2. agge skriver:

  Jaha ja jag var visst inte ensam om min smarta plan att bara köpa svarta strumpor. Det funkar utmärkt. Går det hål i ena strumpan så parar man ihop den hela strumpan med en annan hel strumpa.
  Min favoritbok var ”Det bryr jag mig inte om sa Tom” . Min mamma och pappa fick läsa den om och om igen. Kunde den utantill . Jag gillar männsikor som går emot strömmen än idag. Pippi Långstrump var en annan favorit som också gjorde som hon ville.
  Ha en trevlig fortsättning på påskhelgen ! 😀

 3. Ang strump problemet . Har sedan 8 år inte brytt mig utan alla i familjen går med olika strumpor. Enklast så… 8 år,15,17,46,46. Har blivit vårt signum.

 4. Ellali skriver:

  Jä-a migrän!!! Hoppades så att du skulle få en fin oskriven dag 🙂 . Men är det inte så att den just slår till på såna dagar, eller tvärtom, på dagar man verkligen inte vill ha det. Morr.
  Bajsboken har vi fortfarande i vår korg brevid toan :D. Trots att det bara är jag o dottern 9 år som bor här…… 😉
  Svårt det där med böcker är….min dotter är lite inne på manga nu.
  Hoppas du får en fin fortsatt påsk UTAN migrän!!!
  Kram!!!!

 5. mia skriver:

  Knacka tre gånger av Martin Svensson Varelserna Elias bok Talsyntes

  av Magnus Nordin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..