Men godmorgon!

Morgon stund har guld i mun brukar min mormor säg. Dessvärre vet jag inte om jag håller med om det.

image

Kl 0500 har inget mer än grus i ögonen och dålig andedräkt att erbjuda! Jo, just det en glad skit som ställer sig upp i sängen och ropar. -Mamma upp, jag vill gå upp! Det är vad denna tidiga morgonen hade att erbjuda.

image

Och eftersom min lilla kärlek har så mycket spring i benen så tog vi en morgon promenad till kottlasjön.

image

Visst är det vackert och det var bara vi som var vakna upp var ute och gick. ”Det verkade så iallafall”

image

Kit ska promt hålla i brorsan och ibland kan det bli lite trassligt med kopplet.

image

Visst är det vackert men jag hade hellre legat och sovit lite till, nu känns det som om jag kommer att vara seg hela dagen för att jag har sovit för lite. Men men gnälla hjälper ingen, så nu ska jag hem och ta en hink med kaffe och köra igång den här spännande dagen som är ett oskrivet blad! Vem vet det kanske händer något spännande som jag inte räknat med! Tack för alla förslag på maträtter, det fanns flera som jag definitivt ska prova. Jag provade faktiskt på linssoppan som en av er tipsade om den var kalas!

Ps, ni missar väl inte att vi har en tävling tillsammans med Readly nu där du kan vinna en iPad Air! Kolla in tävlingen här!
Kram L

 1. Lisa skriver:

  Måste bara säga att Readly verkar kanon. Jag kör en gratis testmånad nu, sedan är upplägget att man får fem licenser (till hela familjen alltså), för 99:- i månaden och kan läsa hur mycket man vill. Som Spotify fast med böcker. Finns allt ifrån barnböcker till deckare.

 2. . skriver:

  Hej! Säger man det ihop, skriver man det ihop, snälla försök komma ihåg det nu. Du har så bra texter annars men det tar bort fokuset..

 3. Godmorgon godmorgon… Fast det skall vara ; Morgonstund har guld i mund

 4. Carina skriver:

  Hej Laila, vi är på gång att bygga ett terasstak liknande erat. Vet du var vi kan få tag på en bra ritning? Vilken typ av tyg är bäst, och hur fäster man det på bästa sätt? Har du (eller kanske Niclas) några tips o råd att ge?
  Kram o Glad Påsk :-)))

 5. Så underbart livet kan vara ibland 😉
  hoppas du piggnade till lite under dagen.

  Kanske få du sova lite längre imon.

  Må så gott
  Kram Sandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..