Böcker!

Det finns ju väldigt mycket barnböcker där ute men jag tycker fortfarande att det är svårt att hitta böcker som mina barn tycker om. Liam älskar läskiga historier och då menar jag inte sådana böcker där det är lite spännande utan riktigt läskiga böcker. Det får gärna vara sägner som inte slutar med ett glatt Slut om man säger så. Allt som har med det övernaturliga, zombier, mordgåtor, faktaböcker om läskiga djur och ovanligt giftiga djur älskar Liam.
När han var liten så ville han aldrig att jag skulle läsa ur vanliga sagoböcker utan jag läste bla ur dessa böcker.

image

Läskiga vidunder och sällsamma djur var klart favoriten. Den har läskiga berättelser om olika djur/spöken/monster.

image

Kit är lite enklare i sin smak men gillar  bajsboken och monsterpest boken bäst.

image

Har ni några förslag på bra böcker som är lite roliga för 2,5 åringar eller något riktigt läskigt för en 11 åring. Och bara spännande böcker funkar inte tyvärr det är såå tråkigt enligt Liam. Just nu läser han mycket fakta böcker om djur i skolan då det är fri läsning, eftersom han inte har hittat något annat som han tycker är kul att läsa.
Kram på er och glad påsk!

 1. Emy skriver:

  Underbara Luva!!!! Det e4r klart det inte re4cker med att bara svara mmm !! Det vet ve4l ALLA!!! Du har se5dan koll pe5 massor med ord!!!! Vad MYCKET du ff6rste5r!!!!!! PUSSAR

 2. Anja skriver:

  Hej!
  Det finns en lokal författare här var jag bor som heter Kim M Kimzelius. Hon skriver böcker som är verklighetsbaserade tex om häxförföljelsen. Två barn reser i tiden och hamnar på olika platser. Så lite fantasi baserad på fakta.

 3. Serien ”Kalla kårar” vill jag minnas är riktigt läskiga!

 4. Mina skriver:

  Min dotter som snart är tre tröttnar inte på Bamse böckerna. Vi läser dem om o om igen. Det är tur att vi har många! : )

 5. Skulle vilja rekommendera Olika förlag, de har väldigt bra barnböcker! Det finns en mening bakom varje bok och många är inriktade i genus tänk. Toppen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..