Påskmiddag hos syrran!

image

Här har vi firat påsk hela dagen med godis och Påskmiddag!

image

Kit ville också pröva på att vara ett påskägg precis som Brorsan men ägget var litet för litet.
Idag har vi varit på Påskmiddag hemma hos min syster Linda!

image

Och det var extra kul att få busa med kusinerna Anton och Dexter! Kit är 2,5 Anton är 2 och Dexter är 1,5 år, det är ju super kul att åldern suddas ut mer och mer snart är dom alla på samma nivå och blir som trillingar…..puh! Det är ju ett sablans liv när killarna sätter igång, och vem hörs mest tror ni? Jodå ni gissade rätt, Kit hörs absolut mest och har mest spring i benen.

image

Vi har dansat och letat påskägg, jag försökte förgäves lära ut lite Let’s dance steg men tyvärr utan framgång.

image

Måste bara säga att man blir tokig när man äter middag med min syster Linda och min Brors fru Lindah. Båda två har ju samma namn fast olika stavning på det, men det är ju inget man uttalar när man ropar ut Lindah. Och något som gör det mer komplicerat är att båda heter samma efternamn sedan Lindah och Jonas gifte sig och hör och häpna Maria och Mari i mellannamn! Så jag har försökt att ropa på Mari men det funkar inte för båda svarar ändå. Jag har till och med ropat på syster Linda men då svarade Lindah ändå för hon trodde att jag syftade på henne som sjuksyster eftersom det är det hon jobbar med. Så nu får dom heta Antons mamma och Dexters mamma.
Tyvärr så dog min kamera efter att ha fotat Dexters mamma och pappa
Så det blev inga fler foton från den här kvällen. Kram L

image

 1. Lena M skriver:

  Glad Påsk fina Laila! Lusläser din blogg nästan varje dag, och älskar den. Högt och lågt, och gott och blandat. Hoppas att din påsk har varit fin och behaglig. Själv har jag stressat med en massa folk hit och dit hela påskhelgen, det är kul att träffa folk, men varför kör man ihop det så förbannat ibland? Må så gott i sommarvädret som äntligen har anlänt. Kramis// L

 2. Petra skriver:

  Vi har samma problem med en massa Petra. Vi löste det genom P1, P2 och P3. Så L1 och L2 är mitt tips.

 3. Så söta dom är barn o vovve 😉 Nyfiken fråga….. Laila är du gravid ??? Inte att du ser tjock ut absolut inte 😉 Men du har alltid tröjor som skymmer magen nu och din kroppshållning utstrålar en gravid hållning 😉

 4. Jag fyndade dina tuffa och coola smycken till halva priset tidigare idag, Ljungströms i Borgholm har total utförsäljning, affären ska upphöra efter 90 år. Nu har jag födelsedagspresenter och julklappar till familjen, släkten och vännerna i flera år framöver!

 5. M skriver:

  Brorsan är ju världens gulligaste. Älskar djur.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..