Göteborg!

Då var man på plats i Göteborg!

image

Vi bor på ett fint hotell vid hamnen med en stor fin balkong!

image

Jag har fått rummet bredvid Anders och han ska bara veta hur läskad jag var att gå in i hans rum och skrämma honom när han lämnade balkongdörren öppen tidigare idag.

image

Nästa gång han har balkongen öppen så ska jag minsann göra det he he.
Nu ska jag faktiskt försöka sova eftersom det kommer att bli en låååång dag med Idol imorgon.
Kram och godnatt L

 1. Olivia skriver:

  Vilket härligt hotellrum!

 2. Cissi skriver:

  Hej!
  Undrar var du köpt den grå/svarta toppen som du har på dig?

 3. Ann skriver:

  Här i Stockholm har vårkänslorna börjat knoppa. Varmt i solen! Hoppas ni också haft tur med vädret?
  Så idol ska starta upp igen? Det ser jag fram emot. Är det bara du och Anders som ska hålla i trådarna? Underbart program. Beundrar deltagarnas mod som vågar ställa upp. Utan idol hade vi tvärsäkert inte haft Måns, Danny eller Darin. Och härliga Agnes.
  Skräm Anders du men tänk på hans hjärta.

 4. Ha det gött i Göteborg! Hoppas ni finner många sångbegåvade.

 5. juki skriver:

  Vad 17, Laila! ”Läskad” hahaha, vad är det för töntigt uttryck?!

  1. Elenor skriver:

   Läskad är ett kanonbra ord;)
   Hoppas vistelsen blir bra Laila och att ni hittar det ni söker.

  1. Anna skriver:

   Det är så klart du tycker det för att Laila skriver så, Elenor! Utveckla gärna varför du tycker att det är ett ”jättebra ord”! Var hon törstig? Hade hon läsk på sig? Det hade inget med läsk att göra och det är bara ännu ett meningslöst hittepå-ord. Håller helt med Juki!

  1. erica skriver:

   Lilla vän, bara för att du inte hört det förut betyder det inte att det är ett ”hittepåord”. Om du googlar det så kan du dessutom se att man kan böja det i alla möjliga former, precis som alla andra verb.

  1. Anna skriver:

   Erica! Du kör med sk ”härskarteknik”… googla på det så förstår du hur patetisk och genomskinlig du är. Har du wikipedia och google som referens när det handlar om det svenska språket och ords betydelse, så kan jag säga att din trovärdighet är om möjligt mindre än när du skrev ”lilla vän”. Vore du framför mig nu skulle jag skratta dig rakt i ansiktet. Man kan skriva att man läskar sig, men det har inget alls med att man är sugen på/har lust att göra något. Så släpp datorn och kolla i SAO, där har du (icke) svaret!

  1. erica skriver:

   Hm, vi verkar läsa i olika versioner av saol då…hittade läska i alla möjliga former där.
   skratta du, det gör mig inget. Man blir lycklig och glad av skratt. Och lever visst längre också!

  1. Anna skriver:

   ”Läska sig med…” osv, är något helt annat än vad du försöker få det till (det Laila menade)! Den version du har hittat (yeah right) måste vara någon gratiskopia, inte den äkta varan m.a.o. Det är starkt att erkänna sig besegrad, men den förmågan har tydligen inte du, Erica. Jag fortsätter skratta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..