Idol Göteborg!

Började morgonen med att hoppa in i sminket hos catarina 0800 så det var en sovmorgon tills skillnad mot dom sminktider vi brukar ha.

image

Efter 20 minuters smink så blev det såhär!

image

Vet inte vad Anders håller på med i bakgrunden men något lurt är det.

image

Måste bara visa den här bilden som vår producent Joakim visade mig idag. Känner ni igen honom? Det var längesen jag skrattade så mycket, en ung Peter Jidhe som liknar Jim Carrey från Dum dummare!! I love it, I och för sig så ska jag inte kasta sten i glashus för jag vet att jag har en hel del klockrena foton på mig själv med som är precis lika roliga. Men visst är det skönt att se att man inte var ensam om att ha en grym frissa!

image

Nu är jag tillbaka på hotellet och upptäckt att städerskan har haft roligt med mina solglasögon he he. Kreativt och roligt måste jag säga!
Kram L

 1. Vore ännu naturligare utan extensions. Pernilla blev att se 10 år yngre ut när hon tog bort sina, och dessutom mycket fräschare ! Synd att inte fler vågar. Man ser bara äldre ut i långt hår efter 40.

 2. Jonna skriver:

  Är det bara jag..? men jag skulle inte uppskatta att städerskan roat sig med mina grejor… känns oproffsigt.

  1. Ann skriver:

   Men du var en torris du! Vad vore världen om allt bara var grått?

  1. Menar du allvar med din kommentar?? Sådana handduksfigurer görs ju runt om i hela världen! Jag har sett fantastiska skapelser, speciellt i Egypten. Den städerskan gillar jag! Kram

  1. Jonna skriver:

   Ann! Blev världen alldeles grå för dig nu, när jag tyckte tvärtemot dig? Stackare!
   Får jag inte tycka att städerskan gick över ens gräns när jag pekade på att hon lekt med Lailas GLASÖGON!? JAG skulle inte uppskatta det, försök fatta att vi tydligen tycker olika där. Du har inte mer ”rätt” än jag. Jag säger inget om att hon gjorde en handdukssvan för bövelen!
   Åsa! Jag menar allvar, varför skulle jag inte göra det. Gör dig lustig på min bekostnad du. Jag vet att städerskor runt om gör så, men nu var det inte det det handlade om! Det var solbrillorna jag pratade om!

 3. Jonas skriver:

  Mittbena var min absolut värsta frilla, klarar knappt av att se gamla bilder.. : /

 4. Ramona skriver:

  Som vanligt gosingen gömmer sig bakom dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..