Då var det slut…

Då har vi gjort det sista stoppet på Idols audition turné 2014. Vi har plockat 100 stycken av 13500 personer som sökt vilket är ett nytt rekord!

image

Det kommer att bli en helvetes vecka när slutaudition drar igång för vi har hittat så många potentiella stjärnor och alla kan ju inte vara med. Så det kommer att hetta till mellan mig, Anders och Alexander kan jag säga eftersom som vi redan nu har våra favoriter som vi hoppas på.

image

Selfie med några ur det fantastiska teamet.

image

Nytt för i år är att Alexander faktiskt blivit lite snällare, vet inte vad som hänt men det klär honom.

image

Anders har blivit lite tuffare och överraskar med att faktiskt säga nej lite oftare än vanligt, som han annars har så svårt för.

image

Men det som fortfarande är sig likt är att vi är lika knäppa som vanligt he he!

image

image

Efter att vi var klara igår så gick vi till Håkan Törnströms kök. Håkan kom på 2:plats i mästerkockarna.

image

Och vilken middag!!! Har ni inte ätit där så rekommenderar jag att ni gör det så fort ni kan för det kommer att bli en favorit restaurang kan jag säga.

image

image

När vi var mätta och belåtna så åkte vi tillbaka till hotellet och jag träffade upp min halvsyster Madde, som sedan sov över på hotellet.

image

Jag vet inte hur många som vet om att jag har 10 syskon totalt om jag räknar ihop alla he he. Dom syskonen som jag är uppvuxen med är ju Johan, Jonas, Joakim och Linda som ni redan känner till. Men på min pappas sida så har jag Madeleine, Susanne, Marie, Diana, sadika! Så totalt är vi 11. Madeleine, Susanne och Marie bor i sverige medan Sadika bor i spannien och Diana bor i Israel jag har dock aldrig träffat Diana som vuxen bara när hon var nyfödd, men jag har hört att hon tydligen ska vara en sångerska och leva på det i Israel. Man kan kort och gott säga att min biologiska pappa var produktiv när han var ung he he.
Kram L

image

 1. Lisa skriver:

  Jag tror att Håkan vann ”kockarnas kamp” .

 2. Vem är den heta kille i blå piké i vänstra hörnet på bilden där Anders tar en bild med mobilen? Yumyum

 3. Liv skriver:

  Ja, som jag har räknat…får d bara till 10 🙂

  1. Monia skriver:

   Med Laila blir dom ju 11 syskon.

 4. Pia skriver:

  Vad ni är härliga tillsammans, du och Anders!

 5. Josan skriver:

  Inte många rätt där…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..