Jag designar för DogArtist!

Som ni vet så har jag designat hundhalsband och hundkoppel och självklart går temat i nitar och dödskallar, halsbanden kommer både i svart skinn som har ett krokodilprint med silverdöskallar och i vitt skinn med gulddöskallar som passar perfekt till sommaren. Alla halsband finns för stora och små hundar och jag är grymt nöjd med resultatet.

På måndag är det dags för lansering och förhandsvisning av kollektionen och självklart kör vi en roligt tävling!

1-3:e pris: Två biljetter till lanseringen på måndag 28/4. Plats: Hundmodehuset, Chicdog.se, Regeringsgatan 85 kl 18-20.
4-6:e pris: Valfritt hundhalsband ur kollektionen

För att tävla gör såhär:

1. Gilla DogArtist på Facebook, här.
2. Lämna förslag på ett bra namn till min kollektion i DogArtists facebookflöde
3. Berätta om din hund du vill vinna ett halsband till här i kommentarsfältet på inlägget, har du ingen egen hund berätta om en hund du vill ge hundhalsbandet till om du vinner.

Tävlingen avslutas på söndag 27/4.
Alla vinnare kontaktas via mail.

Skärmavbild 2014-04-23 kl. 16.57.56

Observera att eventet är i Stockholm på måndag, resa och hotell ingår inte i vinsten.

 1. Moa skriver:

  kanske ”cool dog style” eller ”rocky dog style” eller något sånt, ”cool rocky dog stayle” :p kanske lite långt. I alla fall, jag ge det till min hund Tinka som är en chihuahua blandras, behövs lite tuffa halsband för att balansera det mysiga utseendet!

 2. Rock by Cherrie….

  Vore underbart få vinna ett härligt designat hundhalsband fr dig… jag har två japanska spetsar vita fluffiga m mkt päls…

  Vi åker husbil och våran lilla /minsta sitter oavbrutet o stirrar på min man som kör, sen så fort han lägger i blinker´s eller bromsar in vid trafikljus el annat så blir hon helt tokig…spelar ingen roll om vi åker 5 mil eller 50 mil.. lika hela tiden…

  Hoppas på tur…hoppfull kram

 3. Carin skriver:

  Varför inte ”heavy rock dogs”
  Skulle mer än gärna sätta ett nytt tufft halsband på min supersöta svarta mellanpudel Bella. Bella går gärna och ofta på sina bakben på våra promenader. Och har därav blivit lite ökänd i den lilla skånska hålan oxie som vi bor i. Hon går under namnet cirkushunden 😉

  Kram från oss

 4. Anki skriver:

  Åh, ett sånt hälsband skulle jag vilja vinna (strl 35-40 cm) Har flera hundar (Cavalier King Charles spaniel) och de två yngsta är faktiskt på bild i tidningen ”Härliga Hund” där du o din hund är på framsidan 🙂 Detta är en ras som är populär och passar så bra i alla sorters familjer och aktiviteter. En liten men robust hund som många gånger klarar av mycket mer än vad man tror. Sen ska man tillägga att de är enormt kelna 😉
  Jag älskar så mina små tjejer som står mig väldigt nära <3 Så varför inte ett namn som RockDogLovers på din kollektion?
  Kramar från Skåneland

 5. Loella skriver:

  Jag ”hittade” min hund hemlos och ensam pa gatan har I Grekland da hon var endast 1manad gammal. Full av loss och liten som en hamster. Jag trodde det var en pojke och dopte den till Bruno men det visade sig sedan att det var en flicka. Nu ar hon en flicka vid namn Bruno, 2 ar gammal, alltid glad. Antar att hennes namn gett henne visa trans-sexuella drag da hon ofta lyfter pa ett ben da hon kissar(???). Hon ar min basta vann och det ar vi tva mot varlden!! I vinter reste vi med farja, flyg och tag till Norrland I 5 veckor och halsade pa hennes ”mormor och morfar” ! Nu kan hon skryta for de andra hundarna pa Santorini om sitt aventyr I snon…..kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..