God lunch!

Hej på er, i morse följde jag med Kit och hans förskola ut i skogen en liten stund.

image

Kit var redo med sina solbrillor och visade stolt upp alla fina hyddor och båtar som dom har gjort.

image

Titta vilken fin båt, och trädet i mitten blev ett segel! Sedan får man ju inte glömma bort dom fina indiantälten där man kan leka indian

image

Isabell, Mariana, Angelica och Sanna är verkligen super förskolelärare allt dim hittar på med barnen är så fantastiskt.

image

Kit visar vart han har målat på Indian pålen!

image

Ett utkikstorn är bra att ha om man ska speja på lite djur eller bara busa med kompisarna.

image

Gick ut en runda med Brorsan efter att jag lämnade Kit och vem hittade jag inte om Pernilla och Jessica sittandes på trappan och dricka kaffe!

image

Pernilla visade stolt upp sitt träd som mer liknade en julgran. Theo hade råkat kasta upp sin tröja av misstag och då är det bra att ha snälla kompisar som försöker hjälpa till med att få ner jackan med hjälp av andra saker…som också fastnade i trädet he ge. Så istället för en tröja i trädet så har Pernilla nu fått en sommar julgran i trädgården!

image

Råkade också se den här hammaren, jag har faktiskt inte sett något gulligare verktyg!

image

Och att man faktiskt kan skruva isär den och då få en skruvmejsel vilket är fantastiskt!
Nu är jag inne i stan och ska ha möte kram på er så hörs vi snart igen!

 1. sophia skriver:

  Hej Laila!

  En sån hammare har jag också och det är faktiskt 3 skruvmejslar i den. Den minsta är jättesöt och bara ca 2 cm.

  Hälsningar Sophia

  1. sophia skriver:

   Hej!

   Jag igen!

   4 skruvmejslar menade jag!!hehe

   Sophia

 2. elin skriver:

  Ååååh en sånn hammare vill jag också ha! Den om nåt borde ju göra livet komplett!

 3. Det var så härligt att träffa dig Laila 🙂
  Du är verkligen dig själv ( verkar det som iallafall 😉
  Vilken glad kvinna du är full av humor 🙂
  Och vilket glatt humör och så vänlig och trevlig 🙂
  Måste vara jobbigt att vara kändis men jag hoppas det är mest roligt 🙂
  Man förstår ju att det ligger mycket arbete bakom.
  Tack för att jag fick träffa dig och ditt fina gäng 🙂
  Och så fick jag träffa Pernilla och Susanne igen 🙂
  Så kul!
  Ha det gott så länge fina människa så kanske vi ses nån annan gång 🙂
  Love Julia 🙂

 4. maria skriver:

  Tycker om att läsa era bloggar…jag lyssnar oxå på radio rix med niclas ibland och för nån dag sen tipsade han om bästa grillmarinaden, men jag kommer inte ihåg alla ingredienser, det var ingefära, muscovadosocker, soja, honung…oxå var det två ingredienser till som jag inte kommer ihåg…kan du inte vara gullig och fråga honom!! För övrigt tapetserade jag mitt tonårsrum med bilder av niclas…var såååå kär i honom efter filmen G!!
  Tack på förhand!!

 5. Ann skriver:

  Det är så trevligt att läsa om din vardag Laila. Du är enastående som klarar att uppdatera oss så ofta med don blogg samtidigt som du är i karriären. Sköter barn och hem. Håller dig i form. Svarar på intervjuer. Vårdar vänskaper. Ja sedan sköter du ju Brorsan och designar. Grattis förresten till er turlisor som vann. :)Grr. Hehe.
  Nä nu ska jag ta tag i middagen.
  Kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..