Suttit inlåst!!

Härligt att läsa alla kommentarer om hur ni har eller haft det med era barn! Det gör att man inte känner sig ensam i detta och att det faktiskt är rätt normalt he he.

image

Idag har jag suttit inlåst med Anders, Alexander och produktionen inför Slutaudition som närmar sig med stora steg!

image

Det som är så spännande är ju att allt kan hända, personer som man trott kommer att leverera gör helt plötsligt inte det och personer som man varit lite tveksam över tar över totalt och tok levererar. Det som är väldigt kul är att det är så många duktiga i år så det kommer att bli som ett slagfält på Slutaudition där man verkligen måste leverera varje dag och vara i sitt bästa jag.

image

Nu har jag precis kommit hem och hunnit laga ihop lite spagetti och köttfärssås till barnen, man har ju den där magiska timmen på sig när man kommer hem att fixa något framförallt till Kit då han annars fullkomligt exploderar av ilska då han inte fått mat i tid. Det är konstigt det där vissa barn påverkas inte så mycket om maten inte är klar exakt på den normala tiden den brukar serveras och andra klara inte av att vänta fem minuter efter den tiden dom brukar äta för då brakar helvetet loss och ingenting duger efter det!!
Men jag hann i tid idag och Kit är glad som en lärka!!
Kram L

 1. Vi har en 6-åring som också är jättekänslig för blodsockerfall. Fick ett bra tips från en dietist; om helvetet hunnit bryta ut och ingenting duger kan man försöka ex med en liten gurkbit som då triggar igång/ ”låser upp” hjärnan att ”nu ska jag äta”. Funkat bra för oss. Kram!

 2. Grönsaks-stavar av morot, gurka och paprika brukar jag ge medan jag fixar maten. Oftast har jag två färdiga rätter i kylen där jag bara behöver koka pasta eller värma ris och fixa grönsaker

 3. carita skriver:

  Hej
  Ett tips,, gör ett storkok m köttfärssås och även stekt kycklingfile, att ha i kylen under veckan!
  Kan kombineras m mycket,, ,pasta, potatis, en favorit som mina barn & deras kompisar älskar är,, ,ta formbröd, lägg på tallrik, på m köttfärssås, ost ,pizzakrydda, .in i micron tills osten smält!

  Sen kan man t ex värma på kyckling i pannan, i med creme fraiche,jag brukar ha lök och paprika också i,,,kryddor ,,färsk pasta ,,tar typ 10 minuter, ,,
  Hittat en rolig sida som heter studentkrubb.se,, ,billiga och snabba recept, ,om du tittar där så måste du prova receptet m fräsig korvröra,, m chorizo,, ,en favvo hemma,,
  Lycka till…

 4. Sara skriver:

  Hel laila! Här är det samma ”problem” vi har en dotter som är 3 o en son som är 6. Ja hämtar dem 16:30 4 dagar i veckan o jag hinner inte innan för dörren ens innan hon vrålar att hon är hungrig o vill ha mat NUUUU… Trots mellis på dagis kl 15..
  Har löst detta med att alltid ha ordning e. Portion med mat i kylen på en tallrik med mat till henne så äter hon direkt när hon kommer hem innan jag fixar till oss andra.. Vilket resulterar i alla alla blur nöjda o glada..
  Tack för det du delar med dig av! DU ÄR GRYM!!!!

 5. liljan skriver:

  Åh, Tack för svar från dig kära Laila angående min undran förut…
  Jag läser din och Pernillas blogg var dag och beundrar er för hur ni lyckas få ihop livspusslet hela tiden, ha en fortsatt bra kväll, kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..