Ny Bil!

Hurra, äntligen har jag fått min nya bil! Som jag väntat, jag har ju haft en Qashqai men nu var det dags att byta ut den mot en Kia!

image

Jag och barnen är näst intill bannlysta i Niclas bil som är en liten sportigare bil, om man ska åka i den så får man sitta som ett ljus och absolut inte äta, dricka eller på något annat sätt råka smutsa ner bilen av misstag. Då blir det inte kul he he. För mig är det viktigaste att bilen funkar bra som familjebil där alla barnen och deras kompisar får plats. Och självklart så måste det ju finnas plats för både vagnar och resväskor vilket Niclas bil inte klarar av.

image

Så för mig är den här Kian perfekt, den känns lite som en jeep för man kommer ganska högt upp, och vill man så kan man få 7 sittplatser vilket är kalas.

image

Goa Claes på Förenade bil i Göteborg hjälpte mig att hitta rätt bil tillslut nu återstår bara att få Qashqaien såld, tror den behöver gå igenom en riktig rekonditionering efter alla barn, hundar och hela min Idol garderob som har legat kvar sedan i vintras! Anders brukar skämta om att man borde bygga ett el system för min garderob i bilen så att jag bara kan ha en fjärrkontroll som jag trycker på och på så sätt få en rörlig garderob i bilen där alla kläder kan vara upphängda. Ja, det vore något kanske värt att kolla in på he he!
Kram L

 1. Rune skriver:

  Tjena! Grattis till coola bilen… Vi köpte en KIA VENGA 2011… Den bästa bilen vi haft och den drar många nyfikna blickar till sig 🙂

 2. Frida skriver:

  Snygg bil..Men,vart kommer dom snygga skorna ifrån??

 3. Väkommen i KIA-familjen, jag är inne på min tredje Kia nu och är supernöjd. Mina tre töser som också nyss tagit körkort har också var sin Kia. Det ser lite kul ut hemma på garageinfarten när alla är hemma.

 4. Malin skriver:

  Snygg bil till en snygging!

 5. maria skriver:

  Hej:-)
  Vad roligt med en ny bil 🙂 stort grattis till den hoppas du ska trivas bra.
  Ha en fortsatt trevlig torsdag.
  Kram
  Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..