Fredag!

Härligt med fredag och att få myskväll med familjen.

image

Morgonen idag började med nyhetsmorgon på tv 4 inför idol som börjar kl 20.00 på måndag. Anders fick som vanligt lite extra service i sminket he he

image

Vi satt uppe på taket och filmade vilket är mysigt i vanliga fall så är ju studion inomhus på hösten och vintern.

image

image

Efter nyhetsmorgon så bar det av till formexmässan.

image

Och där var det fullt ös i både Mucka inte montern och i The Brand montern.

image

Lunchen blev inte så porrig, en torr köttfärspaj fick det bli idag tillsammans med en kopp kaffe samt vatten så att man inte svimmar av vätskebrist. ( har nämligen en tendens att göra det)

image

Besökte även Pernillas monter och även hon hade fullt upp

image

Söta Mia var också på plats, jag bad Mia ta en bild på mig och Pernilla tillsammans och genast så fylldes det på med massa andra fotografer som ville fota. Det såg så kul ut så att jag var tvungen att ta en bild på dom istället.

image

Har du butik och har lust att hjälpa till med att sälja t-shirts, mössor eller armband för att hjälpa till med att bygga fler Ronald McDonald hus eller bygga ut dom befintliga husen för att hjälpa svårt sjuka barn och deras familjer att skapa ett hem hemifrån så att dom kan vara tillsammans, så ska ni kontakta linda@rockbysweden.com inget barn ska behöva separeras från sin familj bara för att man blir sjuk, för att det inte finns plats för familjen på sjukhuset.. Det är ju som allra viktigast att man får vara tillsammans som familj när man drabbas av en svår sjukdom så därför är dom här husen så otroligt viktiga. Här får man ett andrum och ett hem hemifrån.

image

Och har du ingen butik utan vill tjäna pengar till klasskassan eller fotbollsklubben eller någon annan klubb, samtidigt som du hjälper till med att samla in pengar till barnfonden så går det bra med och då är armbanden ett bra alternativ. 20 kr går till klassen/klubben och 25 kr går till Barnfonden.

image

Armbanden kommer i olika färgkombinationer, maila linda@rockbysweden.com
Kram L

 1. Anna skriver:

  Hej Laila, Måste bara fråga, var har du köpt det vita linnet med döskallen på?

 2. Hej hej!Var har du köpt det snygga vita linnet med dödskalle på?
  Ha en toppen dag!!
  Kram kram

 3. Hej Laila! Vill handla t-shirt/armband’ Niklas är charmig.i reklamen:-) men det är även ditt ex Anders, en riktig nalle björn och se så god.och snäll ut….lycka till på idol:-)

 4. Ingrid skriver:

  Hej Laila, undrar var du har köpt det snygga vita V-ringade linnet med ett mönster fram som du har på första bilden här med Anders? Det var så himla snyggt!

 5. anette skriver:

  För det första borde det vara förbjudet att vara så oförskämt snygg som du……Jag och min komplex mår inte bättre precis haha…Lyckliga du! Jag vill ha en sån tröja! Låter jag bitter? Det är jag inte haha…..Hoppas du har en bra lördag fina du. Kram Anette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..