5 klassare!

Då drog skolan igång igen med buller och bång.

image

Fattar inte vart all tid tar vägen, det går så fort nyss hade jag en liten bebis och nu har jag en kille på väg mot tonåren med hår på benen och samma skostorlek som jag själv!

image

Jag följde med Liam till skolan idag eftersom det var första dagen idag. Medans vi gick till skolan så sa jag till Liam att jag kanske inte ska följa med på första skoldagen som förälder nu när han börjar 5:an. Liams svar var kort och enkelt, – varför inte du är ju min mamma och det är väl bra att du får se mitt nya klassrum.
Så jag hakade på och insåg snabbt att jag var den enda föräldern, jag trodde att Liam skulle tycka att det var pinsamt eftersom han var den enda som tog morsan med sig. Men det brydde Liam sig inte om ett dugg.

image

Efter att ha kommit hem igen så hörde jag hur det prasslade i Liams rum och Brorsan stod och skällde där inne. Så jag gick in och upptäckte att Liam glömt stänga maskarnas lock till deras låda efter att ha matat sina ödlor.

image

Så nu ska jag på maskjakt, äckligt men ett måste man vill ju inte ha dom krypandes i rummet!

image

Kram L

 1. Anki skriver:

  Vilken härlig o go son du har, Laila men det har han ju oxå visat vid ett flertal tillfällen.
  Usch, tur inte vi har maskar som ska vara mat till något annat djur 😉
  Äntligen är Idol igång igen o ska se det ännu en gång på play nu 😉

  Kramar från Skåneland

 2. Elenor skriver:

  Han verkar vara så go och mysig din Liam. Tror jag det med dig som mamma;)

  Min grabb börjar i 3:an men, först på onsdag är det skolstart här. Då startar det med skolstartsfest och vi föräldrar får vara med dom 2 första timmarna:)

  Ikväll börjar äntligen Idol, som jag har längtat!

 3. Sofie skriver:

  Hahahaha kul att fånga in de där maskarna!! Jag vågar inte ens lyfta min 11åriga sons hamster, men att fånga in maskar på rymmen känns ännu värre 🙂

 4. Stora killen ju, så fin är han och han verkar vara jätte go.
  Kul att han ville ha med sig mamma till skolan, inte så vanligt när man börjar femman men tycker det var bra sagt av honom, klart du ska se hans nya klasrum 😉

  Oj mask jagning, kul (not) 😛
  Hoppas du hittat ALLA som rymt, så ni slipper besök i sängen……hihi 😉

  Ha en fin dag

  Kram fr ett regningt och 13 gradigt Jönköping
  Sandra

 5. Hi hi tänker på när min äldsta son hade skolavslutning i 1an på gymnasiet kan berätta att jag oxå va ensam:)) men stolt att man får och att de inte skäms!! Sträck på dig, vi har uppfostrat trygga söner<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..