Judo och kvällspromenad!

Idag har Liam gått på sitt första judo pass!

image

Det är alltid lite bökigt när man ska åka mitt i rusningstrafik från Lidingö till midsommarkransen, och ha Kit med sig som inte alls gillar att sitta fastspänd en längre tid i bilen.

image

Väl framme så får man verkligen se till att underhålla Kit i 60 minuter. Så idag hade jag packat ner film, mat och lite dricka så att han hade något att göra.

image

När vi kom hem efter Liams träning så gick vi en runda med Brorsan. Man märker verkligen hur kallt det har blivit på kvällarna. Det känns att hösten är på väg.

image

Dock är vattnet i kottlasjön varmt så Liam och kit ville bada men jag tyckte inte det var en bra idé utan handdukar och puffar till kit.

image

Det blir ju mycket mörkare nu också i normala fall så är det strålande solsken kl 19.30 på kvällen. Nu ska jag hoppa i säng, det har varit en intensiv dag och imorgon har jag en hel del arbete att ta itu med så jag måste vara utvilad.
Kram L

 1. Elenor skriver:

  Laila, jag tycker du gör ett fantastiskt jobb i Idoljuryn och jag tycker ni kompleterar varandra jättebra. Jag upplever inte er som elaka utan ni är ärliga vilket många därute bara måste ta.
  Det är ganska tragiskt att se hur många dte är som saknar självinsikt!

  Jag älskar att sjunga och gör det ofta och mycket men, jag VET att jag inte håller Idolnivån och skulle därför alldrig söka till Idol för jag har självinsikt;)

  Laila, du är och förblir en stor förebild för mig!

 2. Therese skriver:

  Sveriges snyggaste kvinna! Vart ifrån kommer ditt blåa camouflagemönstrade basketlinne som du hade på dig i gårdagens avsnitt?! SÅ ballt!!

 3. Vilken förebild du är Laila!
  Vilken enastående förmåga att kombinera familj o karriär!
  Att du sen har absolut gehör o en suverän förmåga att skilja på:
  talang o hybris i Idol är Fyrans skära lycka!
  Utan dig i juryn hade nivån varit i nivå med den tondöve med i offerkofta som rapade upp rasistkortet.
  Tack för att du har ryggrad att stå upp för svenska värderingar!
  Att du är ursnygg är ju självklart!

 4. Ami skriver:

  Tycker ni är så onödigt elaka i juryn! Hur kan ni såga en ung människa som påminner om dig själv? Tänker på den pigga tjejen i blont hår som sjöng ikväll en egen låt (20 augusti) Dessutom kommentera hennes personlighet?!

  1. laila skriver:

   Jag kan bara svara på det jag sa hennes personlighet gillade jag hade inget emot det alls. Tyvärr så höll hon inte sångmässigt det var väldigt bra på en hobbynivå men inte så pass så att hon kommer kunna leva på det. Det var samma sak för mig jag ville bli artist men insåg att jag inte var tillräckligt bra på att sjunga och sadlade om till manager. Vill hon så finns det hur mycket andra jobb som helst att välja på i musikbranschen alla kan inte stå på scenen. Hon kan även bli låtskrivare om hon fortsätter träna på det. Kram L

  1. Annika skriver:

   Hej! Jag måste helt hålla med om detta. Ni har så höga tittarsiffror och klipp från Idol rullas numera om och om igen nu med youtube och play-funktioner. Jag vet det eftersom jag själv har tonårsbarn. Jag tycker inte att det håller att säga att jag bara kan svara för det JAG sa. Du invände inte alls när Bard sa att hon dessutom sjöng väldigt VÄLDIGT mycket på svengelska och Anders gjorde ett direkt påhopp på hennes personlighet. Att hon gömmer sig bakom en sprallighet som hon borde tona ned!! Hur kan man säga sådana saker till en ung glad positiv människa som håller på att utvecklas? Detta kan får oerhörda konsekvenser för henne och hon blir nu kanske hånad och retad länge för detta. Varför räckte det inte med det ni sa om hennes sångröst? Nej fy 17, nu slutar jag titta på Idol.

 5. Jag tror snarare att det är fel på små barn som kan sitta stilla en timme utan att ha något att göra. Spring i benen och nyfikenhet är sundhetstecken.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..