Borttappade nycklar!

Tack snälla för alla förslag på va jag skulle kunna ha i rabatten vid huset. Jag vet att man inte ska ha rabatt intill huset och det har vi inte. Vi har stenar två decimeter ut och sedan kommer en rabatt. Hoppas att det funkar utan att förstöra husgrunden.
Idag har jag verkligen fått leta efter mina nycklar!

image

Jag hade haft ett tidigt morgonmöte och tänkte att jag skulle hem lite snabbt och gå ut med Brorsan för att sedan ta med mig honom till dom andra mötena som jag skulle ha.
Jag minns att jag stoppade nycklarna i min byxficka efter att jag låst bilen och efter det så minns jag inget mer om nycklarna. När jag väl skulle sticka så var nycklarna borta och då började 2.5 timmars letande! Jag fick boka av alla mina möten för att jag inte hittade dom förbannade  nycklarna. Jag kunde inte lämna både bil och hus olåsta och framförallt så visste jag inte om jag tappat dom ute när jag tog en promenad med hunden. Så jag fick gå rundan med Brorsan två gånger för att leta efter nycklarna. Men tillslut efter 2.5 timmar så kom jag på att jag inte har tittat i hundkorgen där Brorsan låg och sov när jag kom hem. Jag satte nämligen på han hundkopplet där. Och gissa om jag blev glatt överraskad!!!

image

Där var dom, vilken lättnad det hade blivit en dyr historia annars med att byta lås på både bil och hus!

image

Så efter att ha missat alla mina jobbmöten så åkte jag till Antonio för att klippa håret.

image

Sedan åkte jag hem till Isabell för att hämta Kit. Och där var Isabel och Kit i full gång med att träna baseball

image

Kit var faktiskt riktigt duktig, Isabell kastade en boll till honom och Kit slog till den med ett baseball rack och träffade bollen två gånger på raken.
Nu ska jag sova kram och godnatt L

 1. Lovisa skriver:

  Hej Laila! Att du inte köper en sån där vissel nyckelring så att du bara behöver vissla så piper eller blinkar nyckelringen. Länken bifogade jag under hemsidelänken.

 2. Barbro skriver:

  Hej! Du är inte ensam om att tappa bort nycklar här har du en till. Hittade mina i ett par jeans som råkade komma med i tvättmaskinen. Så kan det gå. Trevlig Helg på dig Laila.

 3. anette skriver:

  Åh redan så mycket bättre när du kortar av det mer och mera.
  Inte inne eller snyggt med extra hår och framåt så där.
  Jag tycker det är ute helt enkelt och ja alla får ha som man vill men nog blir det skillnad i utseende om man klipper till en fräsig frisyr.

 4. Kodlås är perfekt att ha!!!!!!

 5. Camilla skriver:

  ALDRIG ALDRIG ha husnycklarna på samma knippa som bilnyckeln!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..