Kräftskiva med barnen!

image

Igår hade jag Kräftskiva med Liam och hans kompis Liam. Vi hade tyvärr inga kräfthattar men då kom Liam med den fantastiska lösningen att vi skulle ha kits blöjor på huvudet.

image

Och det funkade ju utmärkt. Man ser ju iallafall lika dum ut he he.

image

Tidigare på dagen har det varit både lek hemma och promenader där vi då och då stannat för att klättra i träd.

image

image

Jag hade verkligen tänkt att hitta på något annat men det var faktiskt bara skönt att vara hemma igår.

image

Kit har ju fått en balanscykel som han tycker väldigt mycket om! Ja, han har hjälm men jag tog först detta kortet för att sedan sätta på hjälmen :). Jag hoppas att det fungerar som alla säger, att det går lättare att lära sig cykla på en riktig cykel efter att man haft en balanscykel. Har ni någon erfarenhet av detta?

image

Till middag gjorde vi tacos som går hem i alla åldrar

image

image

Det blev en riktig mysdag och myskväll  igår med ungarna.
Efter att Kit lagt sig så såg jag Liam och Liam en thriller tillsammans. Liam har ärvt mitt intresse för läskiga filmer och det är kul nu när han har blivit så pass stor så att han kan se lite läskiga filmer.  Det roliga är att alla filmer som är kult filmer inom skräck som tex the shining, exorcismen som man själv tyckte var vrålläskiga skrattar han åt och tycker att filmningen är gammal och väldigt overklig så att det både blir roligt och dåligt. -snälla mamma måste vi se någon film från 1900 talet brukar Liam säga. Det är bara att inse man har blivit gammal ha ha.
Kram L

 1. Johanna skriver:

  Min dotter hade cykel med stödhjul och lärde sig efter många om å men cykla utan stödhjul i juni 4,5 år gammal. Min son började köra racer med springcykel när han var 1,5 år å nu i augusti trampa han iväg på första försöket på en vanlig cykel utan stödhjul 2,5 år gammal 🙂

 2. Susanna skriver:

  God dag Laila❤️ balans cykel har vart kanon för båda mina söner 😉
  Dem lärde sig att cykla utan stödhjul direkt .. Min minsta pojk satte sig nu i våras på sin cykel och cyklade iväg själv direkt .. Vilken lycka ❤️ Ses i tv rutan ikväll … Kram

 3. Anki skriver:

  Så skönt att bara vara hemma, mysa och ladda batterierna inför veckan som kommer 😉
  Kramar från Skåneland

 4. Carina skriver:

  Hej!
  Sonen 15 år, hade laddat ett tag för att se The Shining som jag målat upp som skitläskig osv, han bara gapskratta!

 5. Jenny skriver:

  Hej Laila! Vart kan jag köpa såna där röda byxor som Kit har?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..