Nu är det Flask dax!

image

Igår fick jag reda på att Ruby Zin finns på 122 systembolag och att vi har sålt 40.000 boxar. Det är superkul att det har gått så bra och att gensvaret från er har varit så positivt, och för er som i vanliga fall inte tål rödvin och kan för första gången dricka rödvin så känns ju det extra kul. Nästa steg är att göra en flaska så att man har chans att välja om man ska ta ett glas till middagen  eller om man ska ha fest så finns ju boxen självklart kvar.

image

Började morgonen med en promenad tillsammans med Pernilla och vovvarna.

image

För att sedan åka till Kamelo på möte

image

Jag älskar Kamelo har mycket från dom här hemma, lite kul att bli serverad kaffe med vinglas istället för kaffekoppar! Det har nog aldrig känts så här lyxigt att dricka kaffe ha ha

image

image

image

Ja mycket fint har dom som sagt och snart så kommer vi göra ett litet samarbete vilket ska bli roligt!
Kram L

 1. Trenden skriver:

  Tack Laila du är verkligen bra på det du gör. Idol har tagit fram många stjärnor tack vare dig. Du är en person jag ser upp till och du jobbar med hjärtat och hjärnan i allt du gör. En stor förebild. Även jag har läst Höglunds beskrivning från ditt uttalande i Idol. Det var så bra och jag önskar du kommer jobba mer i dessa frågor. Du om någon kommer fixa det. Tänk vad många du kan stötta i integrerings frågor. Kram i massor och tack för du gör livet bättre för många din tröja ”mucka inte” är perfekt och min nära anhörig med cancer älskar den. Texten ger attityd och styrka som man hela tiden måste ge denna hemska cancer. Den Ni som inte gillar den behöver inte köpa den utan bara låta bli. Men låt oss andra få ha den på oss om så bara för ett ögonblick bli starka

 2. Nita skriver:

  Elisabeth Höglund i sin kolumn i Aftonbladet idag har du missat detta?
  Den person i Sverige som de senaste dagarna gjort den största insatsen mot rasism och för oskyldiga muslimer är Laila Bagge. När en deltagare i ”Idol” i TV4 i veckan beskyllde juryn för att vara rasister reste sig Laila ­Bagge upp och skrek: ”Min pappa är palestinier. Halva min släkt är araber! Tala inte om att vi är rasister!”.
  Tack Laila, du anar inte vilken stor ­politisk insats du gjorde.

 3. Astrid skriver:

  Snälla skriv vart din t-shirt i dagens idol-avsnitt är ifrån:)!

 4. Lajnda skriver:

  Ååh!! Då ska jag äntligen testa vinet!! En box känns alldeles för mycket bara för ett glas. Har varit nyfiken sedan första gången jag hörde talas om ”din box”.
  Ligger just nu i sängen med en (äntligen) avklingande migrän. Alltid lika skoj att distrahera vardagen lite med bloggläsande och wordfeud 😀
  Coola inredningsdetaljer förresten!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..