En julklapp med extra omtanke…

Många av er är säkert mitt uppe i julklappshandlningen just nu. Och letar du efter en present som har lite extra omtanke bakom så vill jag tipsa om de tröjor, mössor och armband som vi har tagit fram till förmån för Ronald McDonald Barnfond. Kollektionen har jag skrivit om innan och den heter Mucka Inte. Mucka inte står för varje barns och familjs kamp mot den svåra sjukdom som drabbat dem.

Här nedan ser du våra armband som finns i stl S för barn och M och L för vuxna. Supersnygga ihop med andra armband och då det är 100% silikon så kan alla ha dem. Ni ser också ett urval av de t-shirts och mössor som vi har för både barn och vuxna. Olika färger och varianter från stl 80/86 upp till vuxen XXL. Du hittar våra produkter hos flera olika åteförsäljare i landet, men också på rockbysweden.com och babyshop.se

Skärmavbild 2014-12-01 kl. 14.13.31

 

 

Skärmavbild 2014-12-01 kl. 14.23.17

Här är väldigt kort om vad Ronald McDonald Hus gör:

Rondal McDonald Hus ger svårt sjuka barn möjlighet att bo tillsammans med hela sin familj när de behöver behandlas på sjukhus långt hemifrån. Tryggheten i att vara nära familjen bidrar till att barnet tillfrisknar och underlättar vardagen för familjer som befinner sig i en mycket utsatt situation. En trygg miljö gör att hela familjen kan vila och hämta kraft för att klara av tuffa behandlingar och undersökningar. De får, trots sin svåra sjukdom, uppleva ett mer normalt liv nära sin egen familj.

Här kommer en fin liten reklamsnutt också:

Vill du som företag köpa in våra produkter till din personal eller till dig själv så går det jättebra, kontakta i så fall linda@rockbysweden.com

Ett företag som köpt in produkter till sin personal är fastighetsmäklaren Notar, de hade dessutom en period nyligen där de skänkte 100 kr/såld bostad till Ronald McDonald Hus. Det är vi såklart oerhört tacksamma över.

 

Önskar er nu alla en fortsatt skön 1:a december kväll.

 

/Laila

 1. EMMA skriver:

  Gillar du dansband ? Då är detta en perfekt sida för dig. Dansbandstoppen är en sida där du kan rösta på det 10 populäraste låtarna just nu. Varje vecka så kommer det att dyka upp 3 stycken utmanare, som vill komma in på listan.
  Kika in :
  dansbandstoppen.blogspot.se

 2. jag blir inpomerad av dig. Du är med i varenda skvallertidning men är rakryggad. Och står upp. Min heder till dig o dina barn. Ha en kanonsemester på Maldiverna!!

 3. Lindha skriver:

  Måste bara säga vilken härlig människa du verkar vara! Man ser ditt engagemang så tydligt i Idol och även din stora kärlek och kraft gällande dina barn! Dessutom är du ju en otroligt duktig affärskvinna! Du är min förebild!! 🙂 Kram!

 4. fillie skriver:

  Inställsamma inlägg till en som tjänar 16 mille på folkhemmet Sverige genom att gapskrika på idol. Sälja en massa skit o koppla till det välgörenhet. Fjortizarnas rock tant. Imorgon vinner din Lisa idol för det bestämde ni i somras. Trötta mig.

  1. isabel skriver:

   Hur arbetar du sjælv då eftersom du verkar så missnøjd
   sluta gnæll

  1. Eva skriver:

   Ta ett gäng extra pepparkakor, du verkar behöva det

  1. Vad skall man säga. Är nån rak för att en hemlös har mobil. SKRIVER man här blir det kaos. Ett fritt samhälle utlyses med goa people och samtal om livet. Laila e en företagsam människa som ror båten emot Maldiverna men samtidigt måste hon/man se mer än två meter framför egen sko. Respekt inför hur man påverkar småfolkets liv. Men livet går vidare emot ålderdomdhemmet så krama Liam o Kit.

 5. Clara skriver:

  Hej Laila. Du är ju bra på kost och träning så jag tänkte rådfråga dig. Jag är en tjej på 16 år och ska gå ner i vikt, är 168 cm och väger 60 och jag vill gå ner minst 10 kg. Jag vet dock inte hur jag ska gå tillväga, har försökt men det går verkligen inte. Ibland får jag tankar om att börja spy men det sliter tydligen på tänderna.. hur ska jag göra??? kram

  1. isabel skriver:

   trænna regelbundet några dagar i veckan
   æt nyttigt mat. grønsaker. frukt. riktiga måltider. skippa læsk, godis, kakor. æt frukost.
   børja gå 1 timme om dagen. sedan kan du børja springa några km i veckan
   på gymmet kan du træna styrka och hållning.
   skippa alla dessa dieter och kør på.. nyttig mat och trænning

  1. Hej Clara! Du behöver INTE gå ner i vikt, låter som du väger lagom. Fortsätt med träning och bra mat!

  1. Anna skriver:

   Skojar du?? Du är absolut inte överviktig/ skönheten kommer inifrån vad än media och andra säger va rädd om dig lilla vännen…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..