Förlåt min tystnad!

Det enda jag kan säga är att dom senaste dagarna har varit ett stort kaos på grund av sjuka barn och mycket jobb. Allt för att hinna klart med allt inför resan till Maldiverna.

image

som vanligt när vi ska ut och resa så är det också alltid kaos innan vi ska flyga och denna gången så var det inte någon skillnad.  Det var nära att vi inte åkte men anledningen får jag berättade i nästa inlägg för nu lyfter planet! Skål och kram L

 1. Nilla skriver:

  Här är en till som önskar er en skön och avkopplande resa! Kram!

 2. Anki skriver:

  Även jag önskar er en solig, varm o härlig semester! Är inte alls avvis…hehehe..
  Kramar från mig i Skåneland

 3. stina skriver:

  Vila er nu och njut ! Vila från alla krav och måsten ! Kram

 4. Elenor skriver:

  Ha nu en underbar resa och njut!

 5. Cecilia skriver:

  Som flitig bloggläsare tycker jag du ska ta en paus fr bloggen under din resa och bara koppla av och ladda batterierna. Du är verkligen värd BARA semester !!! De som inte tycker det är ok har nog problem m sitt eget liv.. Ha en riktigt skön resa !!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..