Vilket kaos. ..

Allt började redan i torsdags,  Liam fick plötsligt väldigt ont i magen på torsdagskvällen som höll i sig tills på fredagsmorgonen så han fick stanna hemma från skolan.  Magvärken gav tyvärr inte med sig utan blev faktiskt värre under helgen.  Så på söndagen åkte vi in till Astrid Lindgrens barnsjukhus, vi var där i stort sätt från morgon till kväll, men man hittade inget som var fel. Vi åkte hem och Liam hade fortfarande ont i magen. Så kom den stora dagen, måndagen då  vi ska åka till Maldiverna, Liam hade fortfarande väldigt ont i magen och det kändes olustigt att åka till Maldiverna när man inte riktigt vet vad det beror på.  För att göra en lång historia kort så väntade vi in i det sista på att Magvärken skulle gå över och plötsligt sa Liam att han inte hade ont längre.  Då var det 2 timmar kvar tills planet skulle lyfta.  Så vi kastade oss in i bilen och stressade iväg till flygplatsen för att hinna med planet och som tur är gjorde vi det och har nu kommit fram till Soneva Fushi och Liam mår bra. Nu hoppas vi att det håller i sig så att vi kan njuta av vår underbara villa som är 2 die 4!

image

Vi flög med Qatar som är ett grymt flygbolag

image

och efter att ha landat på huvudön så tog vi ett segelflyplan till Soneva Fushi

image

Trött, blek och varm satte vi oss i det lilla flygplanet. Kl var 0700 och temperaturen var 27 grader så ni kan förstås vad varmt det var i planet.

image

Det är verkligen ett paradis här och vår villa är magisk

image

image

image

Vi har utomhus dusch, toalett, handfat och ett nedsänkt badkar.

image

image

image

Här står man alltså och duschar och när man är klar så hoppar man tillbaka på stenarna i vattnet som leder till huset

image

image

Liam slocknade så fort han kom innanför dörren

image

image

Vårat vardagsrum

image

Kök!

image

Bar som ligger 100 meter ifrån där man kan hänga i mattor ovanför vattnet och dricker sina drinkar.  Dit har jag tänkt att gå så fort Liam har vaknat men så länge så kommer jag ligga och slappa på en solstol kram L

image

  1. esterii skriver:

    Kom in och grr:a för mig.. snälla..

  2. Vilket paradis ni har kommit till.Skönt att Liams magont försvann.
    Pausa från bloggen och mys med varandra och ladda batterierna….
    Helt fantastiskt,skulle oxå vilja veta hur ni bokade detta,men ta detta när ni kommer hem.

  3. Hej Laila! Fick vinglasen som jag beställde från dig. Sååå fina. Får inviga dom i helgen.. Väntar på din hälsning, men den kommer nog med posten. Kram Pernilla

  4. Åååååhh va härliga bilder njut tillsammans ock strunta i att blogga vi finns kvar sen när du kommer hem igen 🙂 Tur att Liams mage mår bättre nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..