Avkopplande läsning – vinn presentkort

laila_maldiverna

Avkopplingen är total här på fantastiska Soneva Fushi. Blir svårt att slita sig härifrån. Fick sms från Sverige att det var kallt och ni skrapade rutorna på bilen.. inget jag längtar efter nu direkt..
Så härligt att slänga sig i en soffa eller solstol och läsa lite tidningar!

Innan vi åkte laddade jag ner några magasin i min Readlyapp.
Skönt att enkelt kunna välja innan vad man ska ta med sig när man reser och man slipper ta med sig ALLA tidningar och ALLA böcker utifall att..
Det finns även uppkoppling här på ön så inga problem att hämta nya tidningar när man läst klart.
För många av er blir det säkert en hel del resande och packande nu i jul så vi kör en till adventstävling med Readly där ni kan vinna ett presentkort på 6 månader på valfritt magasin. Antingen för att göra era packningar lite lättare eller som present, för att lätta på presentpackningen nu i jul hehe

Så, på tal om presentkort och presenter. Vad är är den mest speciella julklapp du någonsin har fått och varför?
Tävla genom att berätta i en kommentar. 5 st vinnare som får ett presentkort!
Vinnarna presenteras på söndag och kontaktas via mail!

Kram från Maldiverna – ha en härlig 3:e advent

wpid-img_20141209_112601.jpg

Presenteras i samarbete med Readly

 1. Hej Laila 🙂

  Har via Instagram följt Din & Liams härliga resa till Soneva Fushi ❤️ Vilket paradis detta verkar vara…
  Min sambo friade till mig på julafton, och min första spontana tanke var…att just DÄR på Soneva Fushi vill jag ju gifta mig ❤️
  Vad säger du…du som varit där…
  Är detta ett ”sånt” ställe tycker du?? Eller bör vi kanske välja någon av de andra öarna i/på Maldiverna istället? Åsså vädret…tänkte juni/juli.. Vet du någon som varit där då?

  Känns ju såå konstigt att ställa dessa frågor till någon man inte ens känner, men som sagt…bilderna på Dig & Liam gav mig sån inspiration ❤️

  Va rädd om Dig och Dina fina pojkar mitt upp i allt kaos

 2. Anna skriver:

  Hej Laila
  Fick min son 24/12-95 o det var den bästa julklappen ❤️Bara han o en till föddes den dagen i Eskilstuna där vi skulle fira jul och de hann vi, han föddes kl 22.46 o barnmorskan hade sytt en tomteluva som han fick på
  sig

 3. Vår dotter kom en timme in på juldagen. Hela julaftonsdygnet tillbringade vi på BB med allt vad det innebär… Spänning, skratt, tårar, smärta, utmattning och avslutningsvis ofantligt ofattbart mycket glädje och kärlek <3

 4. Fick en resa till Thailand nu över denna jul. Min familj har redan åkt ner i förväg så reser nu själv pga skolan. Åker iväg nu på tisdag och skulle bli så himla glad om jag då vann ett presentkort och kunde ha möjligthet precis som du på semestern, att läsa lite allt möjligt och bara slappa i värmen 🙂 God Jul

 5. Mia skriver:

  Min absolut bästa julklapp fick jag dagen innan julafton 2000. Jag och min man blev godkända i socialnämnden som adoptivföräldrar! Idag har vi två underbara killar på 13 och 9 år och de är det finaste i mitt liv <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..